ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόλαβε την Τσέλσι για Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ

Πρόλαβε την Τσέλσι για Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι αποκάλυψε πως η ομάδα του ήταν έτοιμη να αποκτήσει τον Ολλανδό αμυντικό αλλά οι «κόκκινοι» τον είχαν αποκτήσει ήδη.

Σε συνέντευξή του ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε πως οι «μπλε» είχαν κινηθεί για να αποκτήσουν τον Ολλανδό, όμως η Λίβερπουλ τον είχε ήδη εντάξει στο δυναμικό της.

 

Ο 26χρονος αμυντικός ανήκει πλέον στους «κόκκινους» οι οποίοι κατέβαλαν το ποσό των 76.000.000 ευρώ ώστε να ενισχυθεί η επιθετική τους γραμμή καθώς εδώ και χρόνια υπάρχει θέμα.

 

Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή. Σίγουρα, ήταν ένας απ' τους στόχους μας, αλλά όπως ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορείς να έχει πολλούς στόχους, αλλά πρέπει να είσαι ικανός να τους πετύχεις. Η μεταγραφική περίοδος δεν είναι εύκολη για κανένα σύλλογο. Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Φαν Ντάικ για να τονώσει την αμυντική γραμμή της. Θεωρώ πως ο Βίρτζιλ είναι ένας κορυφαίος αμυντικός. Την ίδια ώρα, πούλησαν σε πολύ καλά χρήματα τον Κοουτίνιο. Όταν πουλάς ένα παίκτη για ένα τόσο μεγάλο ποσό, έχεις τη δυνατότητα να επενδύσεις τα χρήματα και να βελτιώσεις την ομάδα σου»

X