ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προκλητική δήλωση βετεράνου της Σπαρτάκ: «Χάσαμε από ένα χωριό»!

Προκλητική δήλωση βετεράνου της Σπαρτάκ: «Χάσαμε από ένα χωριό»!

Οι Ρώσοι το φυσάνε και δεν κρυώνει τον τρόπο με τον οποίο έχασαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δημιουργούν κλίμα ενόψει της ρεβάνς

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας, Βαλέρι Ράινγκολντ, δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε η ρωσική ομάδα στην Τούμπα και προέβη σε προκλητική δήλωση λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό». 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα championat.com:

 

«Είναι αποτυχία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς. Πολλοί παίκτες ίσως δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μέχρι το 20ό λεπτό όλα λειτουργούσαν ρολόι, όλα ήταν επαγγελματικά και ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος. Πίστευα ότι ο Πρόμες είναι ανέγγιχτος. Χθες όμως με εκνεύρισε. Αρχίζω να απογοητεύομαι από τον Καρέρα γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε έναν μόνο παίκτη.

 

Δεν θέλω να πω ότι ο Πρόμες δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό. Όταν η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα έπρεπε να τον τελειώσει. Οι Έλληνες βγήκαν βιαστικά μπροστά για να σκοράρουν και άφησαν πίσω πολύ κενό χώρο. Κράτα την μπάλα και χτύπησε τους στις κόντρες. Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι ότι το 2-0 το κάνουν 5-0»

 

X