ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ετοιμάζει μηνύσεις ο Ολυμπιακός για Τούμπα

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ετοιμάζει μηνύσεις ο Ολυμπιακός για Τούμπα

Στον Πειραιά ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για την ήττα από τον ΠΑΟΚ

 

 

Ο ΠΑΟΚ κατατρόπωσε τον Ολυμπιακό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας τον με 3-1 στην Τούμπα και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

 

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για κάποιες συμπεριφορές στην Τούμπα και ετοιμάζει μηνύσεις. Από τον Πειραιά προκύπτει πως δεν εμποδίστηκε μόνο η διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι.

 

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί και ότι στον χώρο υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι αλλά και οι σεκιούριτι δεν φορούσαν γιλέκα σεκιούριτι αλλά μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σοβαρά παράπονα από τον ΠΑΟΚ και την ελληνική Αστυνομία και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση. Από μέρους τους οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε κινήσεις για να καταγγείλουν τα περιστατικά και να προβούν σε μηνύσεις.

 


Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός ψάχνει εξιλαστήριο θύμα για το αγωνιστικό ξεγύμνωμα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο γιατί είναι ξεκάθαρο πως όσα έγιναν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας ξεκίνησαν από την κίνηση του Μαρινάκη να προσπαθήσει να μπει στα αποδυτήρια ενώ κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν.

X