ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προκαλεί ο Παναθηναϊκός: «Προϊόν πολιτικής παρέμβασης η απόφαση»

Προκαλεί ο Παναθηναϊκός: «Προϊόν πολιτικής παρέμβασης η απόφαση»

Την παραίτηση της ΕΠΟ ζητούν οι «πράσινοι» χαρακτηρίζοντας σκάνδαλο την εν μέρει δικαίωση του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σκανδαλώδη και προϊόν πολιτικής παρέμβασης χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που εν μέρει δικαιώνει τον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό.

 

Μάλιστα, οι «πράσινοι» φτάνουν στο σημείο να ζητούν ως και την παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά η προκλητική ανακοίνωση των «πρασίνων»:

 

«Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων  της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  επισημαίνει  τα ακόλουθα:

 

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι  πέρισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές  σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs  και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

 

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

 

Με τις πράξεις  και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

X