ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η προφητική δήλωση Δρακόπουλου

Η προφητική δήλωση Δρακόπουλου

Δικαιώθηκε μετά από δύο χρόνια ο κ. Δρακόπουλος

Είναι ένας από τους λίγους, ελάχιστους θα έλεγε κανείς που υποστήριζε μανιωδώς και επιτακτικώς την προοπτικά συμμετοχής του Ηρακλή στα πρωταθλήματα με το παλιό ΑΦΜ. Αυτό της τελευταίας διοίκησης Παπαθανασάκη που κυριολεκτικά το… φέσωσε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χρέη εκατομμυρίων προς τρίτους και Δημόσιο.

 

Μετά Χριστόν προφήτης ή όχι ο Θόδωρος Δρακόπουλος δύο χρόνια μετά τα όσα έλεγε τόσο σε συνελεύσεις στο Κατσάνειο όσο και στις ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

 

Ο Ηρακλής δείχνει ότι ακόμη και αν αγωνιστεί στη Super League 2 που θα του εξασφαλίζει μεγαλύτερα έσοδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντεπεξέλθει. Λογω φυσικά των παλαιών χρεών και της αδυναμίας-και μη διάθεσης φυσικά- του Θανάση Παπαδόπουλου να τα τακτοποιήσει.

 

Ο τελευταίος άλλωστε έχει δηλώσει πολλάκις ότι προτεραιότητά του είναι η τακτοποίηση των φετινών εκκρεμοτήτων και σε καμία περίπτωση των παλαιών.

 

«Θα είναι προσπάθεια αυτοκτονίας»

Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο χρόνια από τις ημέρες που ο Θόδωρος Δρακόπουλος τοποθετούνταν επίσημα για τη διοικητική κατάσταση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Βέβαια τότε πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν υπέρμαχος της λύσης συγχώνευσης ουσιαστικά με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και της συμμετοχής στην Α1 της ΕΠΣΜ.

 

Μιλώντας στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Metropolis 95,5 είχε αρνηθεί τη χρηματοδότηση της ομάδας στη Γ’ Εθνική καθώς τα θεωρούσε… πεταμένα χρήματα.

 

«Το θέμα το γνωρίζω πολύ καλά και μάλιστα σας δηλώνω ότι το ίδιο κάνουμε και στο μπάσκετ για τα παλιά χρέη, άρα είμαι γνώστης, όπως και οι νομικοί μου, για το τι πρέπει να κάνει ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, που είναι μεν ανενεργός, αλλά δεν έχει διαλυθεί, προκειμένου να παίξει η ποδοσφαιρική ομάδα στη Γ΄ εθνική και να πάρει νέο ΑΦΜ εάν ανεβεί στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Πρέπει να πάμε ή στους Αμπελόκηπους ή να πάρουμε άλλο ΑΦΜ, όχι του Ιδρυτικού που κουβαλάει τα χρέη του Παπαθανασάκη, εκτός εάν βρήκαν κάποιον να πετάξει 2 εκατομμύρια ευρώ, που θα χρειαστούν μέχρι την Superleague. Θα είναι προσπάθεια αυτοκτονίας αυτό και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει».

 

Τα χρέη και ο νόμος

Λίγες ημέρες νωρίτερα σε άλλες ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις αλλά και σε συνελεύσεις που έγιναν σε Κατσάνειο και Ιβανώφειο ο κ. Δρακόπουλος είχε τονίσει:

 

«Το πρόβλημα δεν είναι να χρηματοδοτηθεί μια χρονιά στη Γ' εθνική. Το πρόβλημα ότι και να ανεβεις υπαρχουν 4 εκ. ευρώ χρέη που θα πρέπει να πληρώσουμε.

 

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να σβηστούν τα χρέη μια τέτοια εποχή στην Ελλάδα και με την τρόικα από πάνω. Το θεωρώ απίθανο. Αν υπογράψει ο κ. Θεοδωρίδης να αναλάβει τα χρέη πολύ ευχαρίστως, εδώ είμαστε. Δε δίνω ούτε 1% πιθανότητα να βγει άλλος νόμος που να μας απαλλάσσει. Εδώ δεν βγαίνει νόμος που να μας ξεμπλοκάρει απο παλιές αμαρτίες του παρελθόντος που δεν ευθύνεται κανένας από εμάς και θα βγει νόμος που να απαλάσσει απο τα 4 εκ. του Παπαθανασάκη;» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και έπεσε… διάνα όσον αφορά τις υποσχέσεις της Πολιτείας και του υφυπουργού Αθλητισμού που ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X