ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προεργασία ενίσχυσης στον Αρη!

Προεργασία ενίσχυσης στον Αρη!

Στον Αρη έχουν ανοίξει ήδη τον φάκελο: «μεταγραφές»

Σε mood Πρωταθλήματος μπαίνει ο Αρης, στην πρώτη αγωνιστική εβδομάδα του Σάββα Παντελίδη. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την προσεχή Κυριακή, μονοπωλεί από σήμερα το ενδιαφέρον αφού πρόκειται για ένα κομβικό, για τη συνέχεια, παιχνίδι.

 

Παρόλο αυτά στον Αρη έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται σκέψεις και για την ενίσχυση του ρόστερ. Η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών εξάλλου πλησιάζει και είναι η περίοδος την οποία εκμεταλλεύονται όλες οι ομάδες για τις διορθωτικές τους κινήσεις σε παραλείψεις που έγιναν στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Ετσι σκέφτονται και στον Αρη, με τους ιθύνοντες της ομάδας, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, να ανοίγουν τον φάκελο: «μεταγραφές» κάνοντας προεργασία ενίσχυσης. Αλλωστε, οι αδυναμίες έχουν εντοπιστεί μετά το πέρας των 10 αγωνιστικών. Αδυναμίες τις οποίες έχει διακρίνει και έχει επισημάνει στη διοίκηση και ο Σάββας Παντελίδης. Είναι προφανές ότι σε μία πρώτη κουβέντα που έγινε μεταξύ του προπονητή και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, του Ντίνου Διαμαντόπουλου, διαπιστώθηκε ταύτιση στο τι θα χρειαστεί ο Αρης τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεγμένες. Λίγες και… καλές. Όπως προκύπτει, σε πρώτη φάση οι κιτρινόμαυροι «ξεψαχνίζουν» την λίστα των διαθέσιμων επιλογών για την κορυφή της επίθεσης. Είναι φανερή η ανάγκη απόκτησης ενός φορ περιοχής, ικανό και στο ψηλό παιχνίδι, με χαρακτηριστικά διαφορετικά του Γιουνές που θα έχει την ικανότητα να «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή. Επαφές γίνονται και για την ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας, κυρίως στο αριστερό, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ένας αμυντικός μέσος με περισσότερο δημιουργικά χαρακτηριστικά.

 

+ Παράλληλα με τις μεταγραφές ενδιαφέρον παρουσιάζει αν θα προκύψουν εισηγήσεις από τον νέο προπονητή και για την ελάφρυνση του ρόστερ, όπερ σημαίνει ότι θα ανοίξει κουβέντα από τη διοίκηση για λύσεις συμβολαίων.

 

+ Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ξεψαχνίσματος της αγοράς. Τόσο της ελληνικής όσο και της ξένης, με αυτή της Ιβηρικής Χερσονήσου να βρίσκεται και αυτή την περίοδο σε πρώτο πλάνο.

 

+ Συγκριτικά με το ντεμαράζ μεταγραφών που έγινε το καλοκαίρι, με την προσθήκη 18 παικτών, είναι δεδομένο ότι στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για λίγες κινήσεις, αλλά καλές. Όχι άσκοπες  και χωρίς να «ανοίξει» το μπάτζετ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (19/11)

 

X