ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προχωράει το σχέδιο στον Αρη

Προχωράει το σχέδιο στον Αρη

Εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει στον Αρη σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της «επόμενης μέρας»

 

Σημαντική εβδομάδα σε ό,τι αφορά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ ξεκινάει από σήμερα για τον Αρη. Προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων είναι σε πρώτη φάση να τελειώσουν με τις ανανεώσεις κυρίως, όμως, με τις αποδεσμεύσεις των συμβολαίων και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην υλοποίηση των μεταγραφών.

 


Στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων η κατάσταση λίγο-πολύ έχει ξεκαθαρίσει. Από την άποψη οτι όσοι αποτελούν προτεραιότητα για παραμονή και το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τυπικά στις 30/6, έχουν ήδη κληθεί να συζητήσουν (βλ. Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος). Από δω και πέρα αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών, αυτή τη φορά με τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο αλλά θα το “σπάσουν”.

 

Εφόσον προκύψουν συμφωνίες και ξεκαθαρίσει ο “χάρτης” του κιτρινόμαυρου ρόστερ, τότε θα προχωρήσει το μεταγραφικό σχέδιο. Στόχος των ιθυνόντων του Αρη είναι μέχρι η ομάδα να φύγει για την Ολλανδία (την πρώτη Ιουλίου) να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις έτσι ώστε ο Σάββας Παντελίδης να έχει τον βασικό κορμό στον οποίο θα στηριχθεί την επόμενη χρονιά. Ο στόχος αυτός βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ωστόσο ο Ντίνος Διαμαντόπουλος σε συνεργασία με τον προπονητή και τον Θόδωρο Καρυπίδη θα επιδιώξουν να συμπληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού παζλ.

 

Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε έχουν ξεκινήσει τη διεργασία εδώ και αρκετές μέρες κάνοντας ένα ενδελεχές πλάνο για το τι χρειάζεται ο Αρης. Οπως παραδέχτηκε και ο Σάββας Παντελίδης στην πρόσφατη απολογιστική του συνέντευξη, το σχέδιο περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τουλάχιστον έξι μεταγραφές με την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, του κέντρου και της επίθεσης. Βασικός στόχος, βάσει του σχεδίου που έχει καταστρωθεί, είναι το ρόστερ να ενισχυθεί και να αποτελείται από δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (13/5)

 

X