ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πριν από τη Χέρτα, η Φούζιναρ

Πριν από τη Χέρτα, η Φούζιναρ

Ομάδα από τη Σλοβενία αντιμετωπίζει ο Αιγινιακός - Αισιοδοξούν για την άδεια, κατέθεσαν την έφεση οι Πιερείς

Η ΠΑΕ Αιγινιακός κατέθεσε τη Δευτέρα (6/8) το παράβολο των 3.500 ευρώ στην Ε.Π.Ο. για την αδειοδότηση και την έφεση, προκειμένου να πάρει το «Ο.Κ.», έστω σε δεύτερο βαθμό, όπως έγινε εξάλλου και στην περσινή σεζόν, με τη διαδικασία της επιτήρησης.

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Αιγινιακού τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν και τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, οπότε και θα πρέπει να καταβάλλουν τις 5.000 ευρώ.


Νέο φιλικό

 

Στο μεταξύ, σήμερα (7/8) οι Πιερείς θα αντιμετωπίσουν ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, τη ΝΚ Φούζιναρ (18:30), ενώ υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (10/8) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με τη Χέρτα Βερολίνου.

Την επομένη είναι η επιστροφή της ομάδας στη βάση της. Το σίγουρο είναι ότι στον Αιγινιακό εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίηση τους τόσο για την πορεία της προετοιμασίας, όσο και για την εικόνα της ομάδας, κυρίως για το γεγονός ότι δημιουργήθηκε από την αρχή και μάλιστα με νέο «αίμα».

Οσο για την περίπτωση του Τούρκου, ο οποίος είχε περάσει από το «μικροσκόπιο» του Χαραλαμπίδη; Δεν προχώρησε περαιτέρω η υπόθεση απόκτησης του.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X