ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρίγιοβιτς: «Δεν υπάρχει άλλος παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από μένα»

Πρίγιοβιτς: «Δεν υπάρχει άλλος παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από μένα»

Λίγο πριν δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το μουντιάλ κόντρα στην Ελβετία ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε τα συναισθήματά του

Αν για κάποιους το παιχνίδι της Σερβίας με την Ελβετία είναι αδιάφορα, για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι μια ιδιαίτερη αναμέτρηση.

 

Τόσο η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Εθνική Σερβίας αλλά και την αναμέτρηση των "Πλάβι" με την Ελβετία, στην οποία γεννήθηκε, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚΑναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για την αναμέτρηση με την Ελβετία: «Σίγουρα θα είναι ντέρμπι το ματς με την Ελβετία, δεν υπάρχει παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από εμένα. Πολλοί φίλοι μου από την Ελβετία θέλουν να κερδίσω... Αγωνίστηκα γι' αυτούς, όμως τώρα αγωνίζομαι για την Σερβία και υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Εγώ όμως θέλω τη νίκη. Στην Ελβετία ζουν πολλοί από τα Βαλκάνια. Σχεδόν όλοι τους είναι ταλαντούχοι, δεν μου προκαλεί έκπληξη που διακρίνονται και είναι ανάμεσα στους καλύτερους της Ελβετίας».


Για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ: «Είναι δύσκολο να συγκρίνω την συμμετοχή σε Μουντιάλ με οποιοδήποτε ματς, ίσως θα την συνέκρινα με κάποιον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ότι κάνεις σε ένα ματς το έκανε. Κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό και έχουμε πολλούς παίκτες στη Σερβία που έχουν παίξει τόσο σημαντικά ματς».

 

 

X