ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρέπει να συμμορφωθεί ο Ουάρντα αλλιώς θα χάσει την θέση του»

«Πρέπει να συμμορφωθεί ο Ουάρντα αλλιώς θα χάσει την θέση του»

Η σιωπηρή τιμωρία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου

Mετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Αιγύπτου από τον Χαβιέ Αγκίρε, τα δεδομένα δείχνουν να έχουν διαφοροποιηθεί, με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα να κοιτάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

Στα αυτιά των Αιγύπτιων έφτασαν τα… καμώματα του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα τελούσε υπό σιωπηρή τιμωρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

 

Για αυτό τον λόγο του έγιναν συστάσεις, με τον Χανί Ραμζί, υπεύθυνο της Εθνικής Αιγύπτου, να ξεκαθαρίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «θα πρέπει να συμμορφωθεί, να ακούει πιστά τις εντολές του προπονητή του, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, όλο αυτό μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Ο Ουάρντα θα πρέπει να παλέψει περισσότερο και να μπει και πάλι σε ρυθμούς αγώνων, αν δεν θέλει να χάσει και τη θέση του στην Εθνική ομάδα, με τις λύσεις στην θέση του να είναι πολλές».

X