ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πότε και γιατί εκβίασαν τον δικαστή που θα κρίνει την έφεση;

Πότε και γιατί εκβίασαν τον δικαστή που θα κρίνει την έφεση;

Καλό θα ήταν ο κ. Πρόεδρος να έχει καταγγείλει (σ.σ. αν δεν το κατήγγειλε) από ποιους δέχθηκε αυτές τις απειλές και ποιες υποθέσεις αφορούσαν.

INFO

Ο κ. Σκουτέρης έχει αποκαλύψει και μάλιστα κλαίγοντας με λυγμούς ότι απειλήθηκε η ζωή μελών της οικογενείας του και από τότε νιώθει κατατρομαγμένος. Καλό θα ήταν να αναφερθεί συγκεκριμένα ποιες υποθέσεις αφορούσαν οι απειλές και οι εκβιασμοί και αν είχαν σχέση με υποθέσεις που αφορούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο * Ξεκινούν τον αγώνα τους ο επίσημος ΠΑΟΚ και σύνδεσμοι για να εξαφανιστεί το θεσμικό έκτρωμα της κ. Σκολαρίκη  * Απολύεται ο Γκαρθία, ψάχνουν για προπονητή. Δεν του το ανακοίνωσαν ακόμη (Θεέ μου τι αχάριστοι είναι αυτοί εκεί στο λιμάνι)

 

Τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν κάποιες άγνωστες πτυχές με ενδιαφέρουσες παραμέτρους της δικαστικής διαδρομής του κ. Σκουτέρη, προέδρου του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού οργάνου που θα κρίνει την έφεση του ΠΑΟΚ, έβαλαν σε σκέψεις, όχι μόνο τους ενδιαφερόμενους παράγοντες και φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης , αλλά και το σύνολο των... σκεπτομένων και «ψαγμένων» Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

 

Ολοι τους και χωρίς βέβαια να αμφισβητούν την ακεραιότητα του έμπειρου δικαστή, αναρωτιούνται μετά τα όσα έμαθαν αν και κατά πόσο μπορεί να θεωρείται έτοιμος και κατάλληλος να διαχειριστεί μια υπόθεση, προφανώς παρόμοια με αυτές από τις οποίες απειλήθηκε στο παρελθόν και  πίσω από τις οποίες κρύβονται μεγάλα συμφέροντα και άτομα που χρησιμοποιούν μεθόδους κολομβιανών καρτέλ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα χθες ήρθαν στο φως, ο ίδιος αποκάλυψε και μάλιστα πολύ συγκινημένος και κλαίγοντας με λυγμούς σε κάποιο συνέδριο δικαστών, πως δέχθηκε ωμές απειλές που αφορούσαν τη ζωή των μελών της οικογενείας του, πράγμα που τον άφησε άφωνο και κατατρομαγμένο.

 

Βέβαια καλό θα ήταν ο κ. Πρόεδρος να έχει καταγγείλει (σ.σ. αν δεν το κατήγγειλε) από ποιους δέχθηκε αυτές τις απειλές και ποιες υποθέσεις αφορούσαν. Γιατί είναι γνωστό ότι ο κ. Σκουτέρης χειρίστηκε αρκετές ποδοσφαιρικές υποθέσεις ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν κάποιες οι οποίες μπορούν να συνδεθούν δικαιολογημένα και συνειρμικά με τις τρέχουσες εξελίξεις. Ίσως και με ένα μεγάλο «μέρος» από το θεσμικό έκτρωμα όπως του το «πάσαρε» η κ. Σκολαρίκη. Απ’ όλα αυτά μέχρι στιγμής επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα απολύτως.

 

Ως εκ τούτου εκείνο που μένει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο κ. Σκουτέρης εκβιάστηκε, απειλήθηκε, λύγισε και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που να νιώθει ακόμη και σήμερα κατατρομαγμένος. Και το λέμε αυτό γιατί προκύπτει ένα ερωτηματικό: Πώς θα νιώσει αν κάποιοι επιχειρήσουν να επαναλάβουν ή να επιχειρήσουν για πρώτη φορά να τον εκβιάσουν; Κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό σε όλους, πολύ πρόσφατα κάποιοι από τον χώρο του υποκόσμου όπως και ο ίδιος θα το γνωρίζει άλλωστε έβαλαν πιστόλι στον κρόταφο ενός ποδοσφαιριστή απειλώντας τον ότι θα τον εκτελέσουν «αν»… δε γινόταν αυτό που ήθελαν. Αυτός βέβαια δεν λύγισε και απάντησε με το δικό του λεβέντικο τρόπο.

 

Εν πάση περιπτώσει επειδή πολλά κυκλοφορούν για μειώσεις ποινών που συμπτωματικά αφορούν συγκεκριμένο σύλλογο εξαιτίας προφανώς μεγάλων πιέσεων, καλό θα ήταν και δίκαιο να ξεκαθαριστεί από τον ίδιο τον κ. Σκουτέρη ποιοι τον απείλησαν στο παρελθόν και αν ο στόχος τους ήταν να αποκομίσουν οφέλη άτομα συνδεδεμένα με όσα έχουν σχέση και διαδραματίζονται σήμερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο κ. Σκουτέρης «κινηθεί» σε δρόμους παράλληλους με την κ. Σκολαρίκη. Εχουμε φόβους και επιφυλάξεις, αλλά διατηρούμε και κάποιες ελπίδες ότι δε θα θελήσει να συνδέσει το όνομά του με αυτό το θεσμικό τερατούργημα.

 

Στο περιθώριο όλων αυτών που διέρρευσαν για τον φοβισμένο κ. Πρόεδρο, ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του αυτές τις ώρες βρίσκονται στην κυριολεξία «επί ποδός πολέμου». Οι κινητοποιήσεις που αρχίζουν σήμερα θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Θα είναι σκληρές προειδοποιήσεις (πάντοτε εντός των ορίων της νομιμότητας) προς όλα τα κέντρα και τα παράκεντρα που μεθόδευσαν, οργάνωσαν και εξέθρεψαν αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Η μάχη για τη δικαίωση θα δοθεί με τους όρους της εξαφάνισης του «εξαμβλώματος» της μυστηριώδους κ. Σκολαρίκη.

 

ΥΓ: Τα μάθατε τα νέα; Τον διώχνουν τον… Λουί ντε Φινές (τον Γκαρθία ντε…). Ψάχνουν για προπονητή. Δεν του το λένε και δεν ανακοινώνουν την απόλυσή του από τώρα γιατί θα καταξεφτιλιστούν όλοι τους μετά τα όσα τον υποχρέωσαν να υποστεί σε έναν ρόλο που τον διέσυρε και τον απαξίωσε και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

X