ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πότε κάνει πρεμιέρα η Ιωάννα Λίλη στο OPEN TV!

Πότε κάνει πρεμιέρα η Ιωάννα Λίλη στο OPEN TV!

Το «Revenge Body» θα προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες και αναμένεται να προσελκύσει ευρύ τηλεοπτικό κοινό

Το μεσημέρι  του Σαββάτου (15.50) κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Open TV «Revenge Body» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη.

 

Στο «Revenge Body», την εκπομπή που ξεκίνησε στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian και άλλαξε τον τρόπο ζωής και την εικόνα εκατοντάδων ανθρώπων, μπορείς να πραγματοποιήσεις όλες τις αλλαγές που θέλεις και να αναγεννηθείς!

 

Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο του «Revenge Body» υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη. Νιώθουν απογοητευμένοι, θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Ο στόχος όλων είναι ένας: Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά.

 

Άλλωστε, στο «Revenge Body» θα έχουν τους καλύτερους συμμάχους. Μια ομάδα καταξιωμένων γυμναστών (Μαρίνα Πήχου, Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος, Βασίλης Ματσάγγος, Νικος Στρατίκης, Δώρα Γκουγκούση, Γωγώ Καλιακούδα, Γιώργος Μπάλλας, Μάκης Κοτσιρόπουλος) και μια ομάδα κορυφαίων διατροφολόγων (Κωνσταντίνος Ξένος, Τάσος Παπαλαζάρου, Θαλής Παναγιώτου και Πωλίνα Γιαννιώτη) αλλά και η Μαρία Ψωμά, γιατρός ειδικευμένη στην παχυσαρκία, θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.

 

X