ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πόσο συχνά οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ

Πόσο συχνά οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι άντρες σκέφτονται το σεξ πολύ συχνά μέσα στην ημέρα, φαίνεται πως και οι γυναίκες δεν αποτελούν εξαίρεση.

 

Μια μελέτη που στην επιθεώρηση Journal of Sex Research και βασίστηκε στις απαντήσεις 283 νεαρών γυναικών έρχεται να δώσει απάντηση.

 

Οι ερευνητές μελέτησαν 300 Αμερικανίδες φοιτήτριες ηλικίας 18 έως 25 ετών και παρακολούθησαν πόσο συχνά σκέφτονται μέσα στην ημέρα διάφορα πράγματα, όπως οι τροφές, ο ύπνος και το σεξ.

 

Κάθε φορά που η σεξουαλική πράξη περνούσε από το μυαλό των φοιτητριών το σημείωναν και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα. Συγκεκριμένα η μελέτη έδειξε πως οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ περίπου 18 φορές την ημέρα.

 

Οι ερευνητές σύγκριναν παλιές μελέτες που είχαν γίνει σε άντρες και διαπίστωσαν πως η διαφορά δεν ήταν μεγάλη μεταξύ των δυο φύλων.

 

Οι γυναίκες σκέφτονται να κάνουν την πράξη μια φορά την ώρα - οπότε δεν υπάρχει πραγματικά τεράστια διαφορά μεταξύ των φύλων. Μάλιστα το γυναικείο φύλο φαντασιώνεται κυρίως το στοματικό σεξ και το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη.

 

jenny.gr

X