ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν πόσα έδωσε τελικά ο Ολυμπιακός για Ποντένσε

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν πόσα έδωσε τελικά ο Ολυμπιακός για Ποντένσε

Με αφορμή τον δανεισμό του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ, η πορτογαλική Record αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τη μεταγραφή Ποντένσε

Την Κυριακή (1/9) κυκλοφόρησαν στην Πορτογαλία δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ ήρθαν σε συμβιβασμό έπειτα από τη διαμάχη που είχαν για τη μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε. 

 

Μια ημέρα μετά (2/9), η πορτογαλική εφημερίδα "Record" μπαίνει σε οικονομικές λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός έδωσε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για να τελειώσει η δικαστική διαμάχη και μάλιστα για αυτό ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του δεξιού μπακ Γκασπάρ από την πορτογαλική στην ελληνική ομάδα.

 

Αναλυτικά:

 

«Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ».

 

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν σε διαμάχη λόγω της υπόθεσης του Ντανιέλ Ποντένσε. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο των «λιονταριών» είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του και είχε μείνει ελεύθερος υπογράφοντας έτσι στην ομάδα του Πειραιά.

 

Η Σπόρτινγκ έκανε προσφυγή ζητώντας 60 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε θεωρώντας πως η μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο δεν έγινε νόμιμα. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, αλλά τώρα τα βρήκαν για να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους» ο Μπρούνο Γκασπάρ.

X