ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Πόρτο είναι ανοιχτή για όλα με Ολιβέιρα

Η Πόρτο είναι ανοιχτή για όλα με Ολιβέιρα

Οι επιτελείς της πορτογαλικής ομάδας γνωρίζουν ότι ο 24χρονος χαφ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ και παράλληλα έχει δημιουργήσει την πεποίθηση ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τον Δικέφαλο να ανέβει στο επίπεδο των ομίλων του Champions League. Αυτός είναι ο λόγος που το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Πόρτο απασχολεί καθημερινά τα ρεπορτάζ.

 

Η στήλη έψαξε πολύ χθες στην Πορτογαλία να συλλέξει πληροφορίες για τη στάση που κρατά η Πόρτο μπροστά στο ενδεχόμενο κρούσης από τον ΠΑΟΚ για τον 26χρονο μέσο. Και με ασφάλεια είναι σε θέση να μεταφέρει τα εξής:

 

-Επίσημη κρούση από πλευράς ΠΑΟΚ για έναρξη διαπραγματεύσεων δεν έχει γίνει ακόμη. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Πόρτοι γνωρίζουν ότι ο Ολιβέιρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη νέα ομάδα του.

 

-Η βάση στις όποιες συζητήσεις είναι η ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, κι αυτό είναι το σημαντικότερο, οι άνθρωποι της Πόρτο είναι ανοιχτοί να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση του ΠΑΟΚ. Ακόμη και για συνιδιοκτησία.

 

Θέμα Ζαμπά δεν μπαίνει, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς η διοίκηση της Πόρτο αρνείται το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να αποτελεί κίνηση τακτικής.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X