ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η πόρτα του Μυροφορίδη είναι ανοιχτή…

Η πόρτα του Μυροφορίδη είναι ανοιχτή…

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί και σχολιάζει πως ο Μυροφορίδης θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση για την επόμενη μέρα του Ηρακλή

Η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή! Έχει την χρυσή δυνατότητα να διαχειριστεί την επόμενη μέρα χωρίς τον βραχνά των χρεών. Αρκεί να ισχύσουν όσα υποσχέθηκε στους ανθρώπους των κυανόλευκων ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη δέσμευση, ο Ηρακλής θα μπορεί να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει ότι με το βαρύ όνομα, τον κόσμο και την τεράστια ιστορία του, μπορεί να γίνει άκρως ελκυστικός για κάθε υποψήφιο επενδυτή. Αυτό σημαίνει στην πράξη, ότι δεν θα πρέπει να επαναληφθούν σε καμία περίπτωση, λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που ακόμα και σήμερα πληρώνει ακριβά ο ιστορικός σύλλογος.

 

Υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα; Ναι, λένε στον Ηρακλή χωρίς όμως να ανοίγουν τα χαρτιά τους. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια τα ονόματα όσων ενδιαφέρονται αλλά και τα πλάνα της επόμενης μέρας, Ο κόσμος έκανε το καθήκον του, οι σημερινοί παράγοντες πέτυχαν, η ομάδα ανέβηκε όμως τώρα χρειάζεται η υπέρβαση.

 

Κι αυτό δεν έρχεται μόνο με την αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος θα πάρει διαρκείας, θα φωνάξει παρών στο γήπεδο, όμως η πορεία του πρωταθλητισμού κοστίζει. Το παράδειγμα του Άρη που με ένα… σκασμό λεφτά κατάφερε να αποτύχει οικτρά είναι πρόσφατο και άκρως διδακτικό.

 

Και κάτι ακόμη. Ο Παύλος Μυροφορίδης είναι έτοιμος. Η πόρτα του είναι ανοιχτή. Τον ξέρουν και τους ξέρει. Είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών και από την στιγμή που έκανε το άνοιγμα μέσα από το ραδιόφωνο, η επόμενη κίνηση ανήκει στους ανθρώπους του Ηρακλή. Πιθανή συνεργασία μαζί του μπορεί να εκληφθεί μόνο ως επιτυχία. Αρκεί να το θέλουν και οι δύο πλευρές.

 

Για τον Ηρακλή τώρα ήρθε η ώρα. Πρέπει να βάλει τώρα τις βάσεις του πρωταθλητισμού. Με προγραμματισμό, οργάνωση και μεταγραφές. Και πάνω από όλα σοβαρότητα!

 

X