ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Προλαβαίνει τη δεύτερη θέση ο Ηρακλής, θα βρει το δρόμο του»

«Προλαβαίνει τη δεύτερη θέση ο Ηρακλής, θα βρει το δρόμο του»

Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε για το μέλλον των κυανολεύκων και τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα

Έχει όλα τα εφόδια για να πλησιάσει τις δύο προνομιούχες θέσεις και να διεκδικήσει την άνοδο ο Ηρακλής σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Ποντίκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

Ο βετεράνος άσος υποστήριξε ότι ο ερχομός του Ρόκα και οι μεταγραφές που έχουν γίνει θα βοηθήσουν τον Γηραιό να παρουσιάσει μια πιο βελτιωμένη εικόνα.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι ήρθε ένας νέος επενδυτής, ο οποίος δεν έχει εμπειρία και δεν γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο.

 

Τέλος, επισήμανε ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το εάν προλαβαίνει ο Ηρακλής: «Προλαβαίνει. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Έγιναν προσθήκες που θα βοηθήσουν. Είναι ικανός να προλάβει τη δεύτερη θέση».

 

Για το ματς  με Πλατανιά: «Ήταν ένα άτυχο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι απώλειες».

 

Για το εάν έχουν  αλλάξει τα πράγματα στον Ηρακλή: «Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Έγιναν μεταγραφές και ο ερχομός του Ρόκα βελτιώσαν πολύ τα πράγματα. Διαχειρίζεται σωστά το υλικό. Έχουμε μέσα όλες τις ανταγωνιστικές ομάδες και εάν σταθεροποιήσει την απόδοση του τότε ο Ηρακλής θα πλησιάσει στις δύο προνομιούχες θέσεις».

 

Τέλος, τόνισε: «Δε μπορεί να γίνει σύγκριση με την προηγούμενη ομάδα. Ήρθε ένας νέος άνθρωπος, δεν έχει την εμπειρία αλλά και δεν γνωρίζει τα δεδομένα της Ελλάδας. Σιγά σιγά όλα βελτιώνονται και ο Ηρακλής θα βρει το δρόμο του».

X