ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποντίκης:«Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, στηρίζουμε τον Τομ Παπαδόπουλο»

Ποντίκης:«Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, στηρίζουμε τον Τομ Παπαδόπουλο»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Νίκος Ποντίκης με αφορμή την επέτειο των 110 χρόνων των «κυανόλευκων»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ Ηρακλής, Νίκος Ποντίκης και μίλησε για την επέτειο των 110 χρόνων του Ηρακλή αλλά και τα προβλήματα της ομάδας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την επέτειο του Ηρακλή για τα 110 χρόνια ζωής: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας. Το πιο βασικό είναι με οδηγό αυτή την ιστορία να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Καλό είναι τα γιορτάσουμε ανάλογα και με σεβασμό πάντα στην ιστορία του Ηρακλή».

 

Το γεγονός πως ο Ηρακλής είναι σύλλογος και σημείο αναφοράς για την Θεσσαλονίκη: «Ο Ηρακλής συμμετείχε σε όλους του αγώνες. Προσέφερε πάρα πολλές υπηρεσίες στον πολιτισμό και στους πολέμους και γενικότερα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του είναι ένας σύλλογος προσφοράς. Αυτό πρέπει να σημάνει και την αναγέννηση του συλλόγου μέσα από κάποιες διαδικασίες αφού μπορέσουν να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ευθύνονται κάποια άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι γραμμένοι με μαύρα γράμματα».

 

Για τις αδικίες που έχει βιώσει ο Ηρακλής όλα αυτά τα χρόνια: «Δεν αρκούν τα λόγια του Υπουργού και χρειάζονται πράξεις εφόσον θέλουμε να υπάρξει ισονομία στο ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα αθλήματα.

 

Θα έλεγα ότι τα προβλήματα που υπήρξαν στον ΓΣ εδώ και χρόνια ίσως επηρέασαν την πορεία του Ηρακλή. Κάποια πράγματα είναι αλληλένδετα. Εάν υπήρχε ένας Ερασιτέχνης δυνατός τότε θα λύνονταν πιο εύκολα τα προβλήματα».

 

«Με τον ερχομό του Τομ Παπαδόπουλου ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα σε Ηρακλή και Ερασιτέχνη».

X