ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πολύπλευρη κινητικότητα σε πολύπλοκη διαδικασία

Πολύπλευρη κινητικότητα σε πολύπλοκη διαδικασία

Η υπόθεση εκκαθάριση (που από μόνη της είναι μια δαπανηρή διαδικασία) αποτελεί προαπαιτούμενο

 

Σταδιακά μπαίνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Ζυμώσεις, κινήσεις και επαφές γίνονται από καιρό. Όμως ακόμη στην τελική ευθεία δεν έχει μπει. Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι απλό.

 

Αντίθετα είναι περίπλοκο. Γενικότερα η επόμενη μέρα στον Ηρακλή απαιτεί μια πολύπλοκη διαδικασία που αφορά στην εκκαθάριση, τα χρέη και το αποτέλεσμα προσπαθειών που είναι σε εξέλιξη.

 

«Και θέλουμε και πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχει κινητικότητα, αλλά δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία». Σ' αυτό το επίπεδο τοποθετούν την υπόθεση εκκαθάριση στη Μίκρα. Είναι κάτι απαραίτητο για να προχωρήσει ο Ηρακλής στο «αύριο», όμως για να ξεκινήσει επίσημα, τυπικά αλλά και ουσιαστικά πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία ακόμη δεν έχουν προχωρήσει (ορισμοί υπευθύνων της διαδικασίας, δημοσιεύσεις κτλ).

 

«Ζυμώσεις», επαφές και στόχευση προς αυτή την κατεύθυνση, την εκκαθάριση και τη διαλεύκανση των υποχρεώσεων και προϋποθέσεων ίδρυσης της νέας ΠΑΕ γίνονται. Εξ ου και ο προσδιορισμός ως «ιδιαιτέρως κρίσιμου» (και στο οποίο θα κριθούν όλα), του διαστήματος των επόμενων 40 περίπου ημερών, από τον Φάνη Τουτζιάρη πρόσφατα στο Metropolis 95,5.

 

Η υπόθεση εκκαθάριση (που από μόνη της είναι μια δαπανηρή διαδικασία) αποτελεί προαπαιτούμενο άλλωστε για να προκύψει επόμενη μέρα στην υπό ίδρυση νέα ΠΑΕ για τη συμμετοχή της στη Football League, οποιοδήποτε σενάριο προχωρήσει διοικητικά τη νέα σεζόν.

 

Οι «κυανόλευκοι» πάντως αισιοδοξούν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την υπόθεση με το θετικότερο των σεναρίων για να παρουσιάσει η νέα ΠΑΕ ακόμη πιο ελκυστικό προφίλ για να βρεθεί επενδυτής.

X