ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πολιορκία διαρκείας με προτάσεις σε Πρίγιοβιτς

Πολιορκία διαρκείας με προτάσεις σε Πρίγιοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» στα γραφεία της Τούμπας έχει φτάσει τουλάχιστον μία ακόμη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον 27χρονο φορ

Δεν σταματά το θέμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην άρνηση του ΠΑΟΚ να δεχθεί την πρόταση της Ρεν. Ο Σέρβος φορ «πολιορκείται» καθημερινά αφού σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» στα γραφεία της Τούμπας έχει φτάσει τουλάχιστον μία ακόμη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (πιθανόν και εκτός Ευρώπης).

 

Επιπλέον, στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ υπάρχουν μηνύματα ότι στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας θα υπάρχουν σταθερά κατάσκοποι συλλόγων για να τον δούνε αγωνιζόμενο.

 

Ο Γιώργος Σαββίδης, βέβαια, έχει στείλει το μήνυμα ότι ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται, έχοντας διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν προσφορές που να προσεγγίζουν την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ.

 

Γι’ αυτό και πλέον η εισήγηση όλων εντός ΠΑΟΚ είναι ο 27χρονος φορ να μείνει κι αν συνεχίσει να σκοράρει με τον ρυθμό που το κάνει από την αρχή της περιόδου-και ειδικά αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει τον τίτλο-και κάνει καλή παρουσία και το Μουντιάλ, να εκμεταλλευτεί ο Δικέφαλος την εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας του.

 

Οι επόμενες μέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι σαφές ότι το όνομα του Πρίγιοβιτς θα παίξει σταθερά στα ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά.     

X