ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πολύ κοντά σε Ηρακλή ο Ζάρας

Πολύ κοντά σε Ηρακλή ο Ζάρας

Προβάρει τα «κυανόλευκα» ο πρώην παίκτης του Αρη και του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει κάνει τη βασική του προεργασία για τον σχεδιασμό του ρόστερ στον Ηρακλή και φυσικά πολύ σύντομα θα αρχίσει και η υλοποίησή του.
Ο πρώτος μάλιστα, που θα κλείσει, δεν αποκλείεται να είναι ο Θόδωρος Ζάρας, που τα τελευταία 4 χρόνια έχει αγωνιστεί σε Αρη και ΠΑΟΚ.

 

Ο Ελληνας παίκτης σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση των «κυανολεύκων» για διετές συμβόλαιο, αρκεί να πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει την τελική συνάντηση με τον εκπρόσωπό του,οπότε θα κληθεί να αποφασίσει το ταχύτερο δυνατό. Ο παίκτης έχει συνομιλήσει με τον Γιάννη Καστρίτη, οπότε είναι καθαρά στο χέρι του να αποδεχθεί την πρόταση του Ηρακλή.

 

Αντίθετα, ο Βασίλης Καββαδάς μπορεί να έχει προταθεί στον «Ημίθεο» και να έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Καστρίτη στον Αρκαδικό, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη στην παρούσα φάση. Ο Ελλήνας σέντερ μελετάει και άλλες προτάσεις με πρόθεση να αγωνιστεί σε ξένο Πρωτάθλημα. Αυτό που έχει πάντως σημασία είναι πως προχωράει το πλάνο του 37χρονου τεχνικού σε συνεργασία με τη διοίκηση.

 

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος φέρεται να έδωσε ένα μπάτζετ 500.000-600.000 στον Γιάννη Καστρίτη, οποίος θέλει να αποκτήσει 5 Αμερικανούς, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως από το φετινό ρόστερ θα μείνουν Καλαϊτζίδης και Κακαρούδης. Πολύ δύσκολη θεωρείται η παραμονή των Ρουτκάουσκας και Σοκ.

 

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Ηρακλής έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και τους Βλάντο Γιάνκοβιτς και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που έχουν βάλει όμως σαν προτεραιότητα το εξωτερικό.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (21/7)

X