ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα (pics)

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα (pics)

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η εκδήλωση κοπής πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Σε μια γιορτή με έντονο κοκκινόμαυρο χρώμα και υπό την παρουσία εκατοντάδων αθλητών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η εκδήλωση κοπής πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

 

Υπερηφάνεια και μόνο για τα νιάτα του Απόλλωνα, που γέμισαν το κλειστό και έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος, οι αθλητές να αυξάνονται και ο σύλλογος να μεγαλώνει.

 

 

 

Το παρών έδωσαν εκτός των μελών της διοίκησης του Απόλλωνα, οι χορηγοί Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αρης Τεμεκενίδης, Αβραάμ Περσίδης, Γιάννης Δαρδαμανέλης, πλήθος δημοτικών συμβούλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός (μαζί με τον αδελφό του και παλαίμαχο παίκτη του Απόλλωνα, Κώστα), ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην νομάρχης και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι πολλοί.

 

 

 

Τα μέλη της Ενωσης Ποντίων Καλαμαριάς χόρεψαν, ενώ στους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι επίσημοι μίλησαν για τον ρόλο του Απόλλωνα στα αθλητικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης.

 

X