ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πλησιάζει σε κεντρικό αμυντικό ο Αρης, τελικές επαφές του Ερέρα

Πλησιάζει σε κεντρικό αμυντικό ο Αρης, τελικές επαφές του Ερέρα

Θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν του Αρη ο νέος προπονητής

 

Η τακτική που ακολούθησε ο Πάκο Ερέρα στη διάρκεια της επίσης παρουσίασής του κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Ο Ισπανός προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για συγκεκριμένο λόγο. Οι συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο διαπραγμάτευσης, οπότε είναι λογικό, μέχρι να δοθούν οριστικά τα χέρια από τις δύο πλευρές, να μην επιθυμεί… διαρροές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως της Metrosport, μία από τις τρεις περιπτώσεις που πέρασαν από το «κόσκινο» του 64χρονου προπονητή, πήραν το «ΟΚ» και βρίσκονται προ των πυλών, είναι ενός κεντρικού αμυντικού που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία και στο παρελθόν πέρασε και από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Το όνομά του κρατείται από τους κιτρινόμαυρους επτασφράγιστο μυστικό, δεν αποκλείεται όμως να είναι από τις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Επαφές παράλληλα γίνονται και με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό από την Ανατολική Ευρώπη, περίπτωση την οποία είχαμε μεταφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, και εξακολουθεί να σκανάρεται από τον Πάκο Ερέρα. Το πιθανότερο είναι πάντως οι εξελίξεις στα μεταγραφικά, με επίσημες ανακοινώσεις από την Π.Α.Ε., να προκύψουν με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από την Αμερική.

 

Χρονικό σημείο οπου θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των περισσότερων ποδοσφαιριστών από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, για το οποίο ο Ερέρα έχει διαμορφώσει εικόνα και αναμένονται οι τελικές του εισηγήσεις προς τη διοίκηση.  Ο μοναδικός «σίγουρος» μέχρι σήμερα είναι ο Ούγκο Σόουζα, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία επέκτασης τού συμβολαίου του.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (13/6/2018)

 

X