ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πλήγμα για τον Απόλλωνα Πόντου με Καλογέρη

Πλήγμα για τον Απόλλωνα Πόντου με Καλογέρη

Εκφράζονται φόβοι ότι ο 32χρονος μέσος θα μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης

Για τον Απόλλωνα Πόντου κάθε ποδοσφαιριστής είναι πολύτιμος, λόγω του ολιγάριθμου ρόστερ. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παίκτη εμπειρίας και συνάμα εκ των βασικών κομματιών του παζλ.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης έκανε μαγνητική, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έχουν φανεί ακόμη. Ο παίκτης είναι σε φάση αναμονής, αφού το γόνατο μετά τον τραυματισμό του είναι πρησμένο και το αιμάτωμα είναι μεγάλο.

Ετσι, θα πρέπει να καθαρίσει πρωτίστως και μετά να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Ωστόσο, εκφράζονται ήδη φόβοι ότι θα μείνει τουλάχιστον 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ισως το χρονικό διάστημα να είναι και μεγαλύτερο.

 

 

Αδεια σε Κυβελίδη

 

 

Μάλιστα, είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η κνήμη του 32χρονου μέσου, μετά τον τραυματισμό είχε βγει προς τα έξω, αλλά εντέλει μπήκε ξανά στη θέση της.

 

Δεν υπολογίζεται αρχικά για το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Υπενθυμίζεται ότι είχε να παίξει τρία ματς, λόγω τιμωρίας, επέστρεψε, αλλά τραυματίστηκε. Κατά τα άλλα, ο Κυβελίδης πήρε άδεια από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους, έτσι ώστε να μεταβεί στην Πάτρα, αφού η γυναίκα του περιμένει το τρίτο τους παιδί.

 

 

Βελτίωση για Δαμουλάκη

 

Κατά τα άλλα, η ομάδα προπονήθηκε την Τρίτη (6/11) στη Νέα Ραιδεστό. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έδωσε έμφαση στην τακτική και την εφαρμογή της υπό πίεση αγώνα. Δεν έκανε προπόνηση ο νεαρός Δαμουλάκης, ο οποίος προφυλάσσει ακόμη το γόνατό του, το οποίο παρουσιάζει πάντως αισθητή βελτίωση. Οσο για τον προσεχή αντίπαλο του Απόλλωνα; Οι Θεσσαλοί για την ώρα τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X