ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πλέον ξέρει ότι απαιτείται υπέρβαση

Πλέον ξέρει ότι απαιτείται υπέρβαση

Σε κάθε περίπτωση ο Παπαδόπουλος πρέπει να συμβάλει σημαντικά οικονομικά

Το πώς θα διαμορφωθεί το status για τον Ηρακλή της νέας σεζόν παραμένει ακόμη άγνωστο. Ακόμη κι αν θεωρητικά υποτεθεί πως υπάρχουν τρία ενδεχόμενα και στα τρία το μόνο βέβαιο είναι πως ο Θανάσης Παπαδόπουλος ξέρει πως απαιτείται προσωπική υπέρβαση από τον ίδιο.

 

Στη φετινή σεζόν ξεκίνησε με υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν και με σχηματισμένη διαφορετική εικόνα από την πραγματική. Σε συνδυασμό με τα οργανωτικά λάθη, η χρονιά οδηγήθηκε στην αποτυχία. Για την επόμενη; Τυπικά τρεις περιπτώσεις υπάρχουν. Η συμμετοχή στη SL1 μέσω Βόλου (που έχει χαρακτηριστεί μονόδρομος), η αντίστοιχη στη SL2 (μέσω 14 ομάδων που όμως δεν αναμένεται να «περάσει» στην Ε.Π.Ο.) κι αυτή στη Football League που είναι ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί επιλογή.

 

Κοινός παρονομαστής και των τριών ενδεχομένων είναι η προσωπική υπέρβαση του μεγαλομετόχου, Θανάση Παπαδόπουλου, στο οικονομικό. Από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να αφήσει τον Ηρακλή, αρχικά στην περίπτωση της SL1 μέσω Βόλου θα πρέπει στη συμφωνία με την ομάδα της Μαγνησίας αλλά και στη δημιουργία ανταγωνιστικού ρόστερ να υπερβάλλει του προσωπικού διαθέσιμου μπάτζετ, ακόμη και δίχως τα χρέη.

 

Στη (δύσκολη περίπτωση) συμμετοχής στη SL2 τα έσοδα δεν αρκούν να καλύψουν τα χρέη και τη δημιουργία πρωταγωνιστικού ρόστερ, κάτι που οδηγεί επίσης σε προσωπική υπέρβαση του μεγαλομετόχου.

 

Η απόφαση Παπαδόπουλου να συνεχίσει, να μην αφήσει τον Ηρακλή, εξωτερικεύει τη διάθεσή του να προβεί σ’ αυτή την υπέρβαση. Το επόμενο σημείο-κλειδί για τη νέα σεζόν ωστόσο είναι το οργανωτικό κομμάτι που ξεκάθαρα θα ξεκινήσει από το μηδέν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X