ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πιθανό να παίξει ο ΠΑΟΚ του χρόνου στο Καυτανζόγλειο, ήδη συζητάμε»

«Πιθανό να παίξει ο ΠΑΟΚ του χρόνου στο Καυτανζόγλειο, ήδη συζητάμε»

Στο Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, και μίλησε για τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου από τον Ηρακλή, την απόφαση του ΠΑΟΚ να ζητήσει το γήπεδο για την επόμενη χρονιά αλλά τις παρεμβάσεις που ζήτησε η πλευρά του Δικεφάλου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ηρακλής το Καυτανζόγλειο: «Η εργολαβία για τα δύο χόρτα και για το ταρτάν του σταδίου είναι ενιαία και επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η εργολαβία, οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ που θα παραλάβουν το έργο δεν θέλουν να υπάρχει κάποια εμπλοκή. Δόθηκε για μια φορά στον ΠΑΟΚ με επιτόπιο έλεγχο και δεσμεύτηκε ο ΠΑΟΚ ό,τι αν γίνει κάποια ζημιά θα την καλύψει. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνει μερική παραλαβή του χόρτου για το κεντρικό στάδιο για να μπορεί να παίξει ο Ηρακλή και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους αθλητές του στίβου που χρησιμοποιούν το χόρτο για τις προπονήσεις. Το περιμένουμε να γίνει τη Δευτέρα το πρωί, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Στα μέσα Νοέμβρη αναμένουμε την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο».

 

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να ζητήσει το Καυτανζόγλειο για του χρόνου: «Εχουμε κάνει συζήτηση για τεχνικά ζητήματα, τι χώροι υπάρχουν, τι παρεμβάσεις μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά σε προχωρημένες συζητήσεις δεν έχουμε φτάσει. Εκτός αυτού πρέπει να γίνει συζήτηση και με την ΓΓΑ. Ο ΠΑΟΚ ρώτησε αν μπορεί να γίνουν παρεμβάσεις για το στάδιο για να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του ΠΑΟΚ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, είναι ένα θέμα πολύπλοκο. Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση για το πώς θα χρησιμοποιείται από όλον τον κόσμο. Σαφώς και μία οικονομική ενίσχυση από τον ΠΑΟΚ θα είναι σημαντική αλλά θα είναι προσωρινή».

 

Για τις παρεμβάσεις που ζήτησε ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ένα προγραμματισμό για τη νέα χρονιά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα και το πόσες κάμερες πρέπει να έχει, τα αποδυτήρια, το ιατρείο. Όλα αυτά είναι στα στάνταρ των ευρωπαϊκών αγώνων και πρέπει το δει αυτό. Θεωρώ πιθανό να πάρει το Καυτανζόγλειο γιατί θέλει να φτιάξει την Τούμπα, έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ. Υπήρχαν εμπόδια ουσιαστικά και γραφειοκρατικά και είναι σε μια φάση που αυτά τα εμπόδια επιλύονται».

 

 

Με αφορμή την φιλοξενία του κ.Μητιντζή στο «Τρίτο Ημίχρονο», ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή κ.Νίκος Ατματζίδης ζήτησε να παρέμβει για το θέμα του Καυτανζογλείου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ακούω περίεργα πράγματα γιατί προσπαθούσαμε να τον εξαφανίσουμε τον Ηρακλή, τον κατεβάσαμε εκεί που τον κατεβάσαμε, θέλουμε να τον πετάξουμε και εκτός γηπέδου. Ο Ηρακλής είναι πάνω από 60 χρόνια στο Καυτανζόγλειο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να παίζουμε εμείς και να παίζει και ο ΠΑΟΚ αλλά όχι να μας πετάξουν έξω. Τι τον πειράζει τον ΠΑΟΚ να παίζει εκείνος αλλά να παίζει και ο Ηρακλής; Ακουσα τον κ.Μητιντζή που ήταν συγκρατημένος, από τώρα δημιουργείται η σκέψη να πετάξουν έξω τον Ηρακλή. Αν θέλουν να φτιάξουν στον Ηρακλή νέο γήπεδο όπως έφτιαξαν σε όλους, τα νεαρά παιδιά αγωνίζονται για να ανεβάσουν τον Ηρακλή εκεί που ανήκει».

X