ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πεισματάρης ο Σαββίδης, έδωσε έμφαση στη γενοκτονία των Ποντίων»

«Πεισματάρης ο Σαββίδης, έδωσε έμφαση στη γενοκτονία των Ποντίων»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Νίκος Ουσταμπασίδης

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Νίκος Ουσταμπασίδης, και μίλησε το νταμπλ του ΠΑΟΚ, τα επόμενα χρόνια, τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά την κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει έμφαση στην ημέρα μνήμης από τη Γενοκτονία των Ποντίων μέσω από το OPEN για να μπορέσει και ο κόσμος να μάθει τι ισχύει.


Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

Για το νταμπλ του ΠΑΟΚ: «Ηταν ένα όνειρο πολλών ετών για τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένας στόχος της οικογένειας Σαββίδη να κατακτήσει τίτλους. Δούλεψε για αυτό και ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς της προσπάθειας. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τους τίτλους που πήρε, το έκανε και με εκκωφαντικό τρόπο. Δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητήσει κανείς την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι βάσεις έχουν μπει και πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Ο μεγαλομέτοχος ήταν ο θέμελιος λίθος της φετινής πορείας».

 

Τα επόμενα χρόνια: «Το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή παρά να φτάσεις. Θα ήμασταν αφελείς να μην υπολογίζουμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ».

 

Τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αλλο η Ευρώπη άλλο η Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα υστερεί σε σχέση με πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το όπλο του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του κ.Σαββίδη. Πέρα από την αίγλη και την δόξα θα του δώσει και χρήματα αλλά θα μπορέσει να προσελκύσει και καλύτερους παίκτες. Είναι Πόντιος και πεισματάρης ο κ.Σαββίδης, οι Πόντιοι όταν βάζουν κάποιο στόχο τον πετυχαίνουν. Μέσα από το κανάλι του έδωσε μια άλλη έμφαση στη γενοκτονία των Ποντίων και τον ευχαριστούμε για αυτό, δεν θα το έχω ξαναδεί αυτό ποτέ».

 

X