ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Πυροσβεστική μετέφερε 30 νεφροπαθείς στη Θεσσαλονίκη λόγω χιονιά

Η Πυροσβεστική μετέφερε 30 νεφροπαθείς στη Θεσσαλονίκη λόγω χιονιά

Τα στελέχη της συνέδραμαν ως «φύλακες άγγελοι» σε τουλάχιστον 30 περιπτώσεις μεταφοράς νεφροπαθών προς και από τα κέντρα αιμοκάθαρση

 

Από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 έως και σήμερα, τόσο η πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας, βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα πολύ έντονο κύμα κακοκαιρίας το οποίο δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα μετακίνησης σε όλη την περιοχή.

 

 

Εξαιτίας της κακοκαιρίας δεκάδες νεφροπαθείς αντιμετώπισαν προβλήματα στη μετακίνησή τους και χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένω να τους μεταφέρει στις μονάδες αιμοκάθαρσης.

 

Η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, ήταν εξαιρετικά σημαντική, καθώς δεν επέτρεψε να μπει σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των νεφροπαθών, που είχαν εγκλωβιστεί λόγω της κακοκαιρίας.

 

Ο Σύλλογος «ευχαριστεί για ακόμη μια φορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, τη Διοίκηση και το προσωπικό της, για τη συνδρομή τους ως «φύλακες άγγελοι», σε τουλάχιστον 30 περιπτώσεις μεταφοράς νεφροπαθών προς και από τα κέντρα αιμοκάθαρσης».

X