ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πήρε το 100% των παικτών ο Παντελίδης, εξαιρετική λύση ο Σιώπης»

«Πήρε το 100% των παικτών ο Παντελίδης, εξαιρετική λύση ο Σιώπης»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Αρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Αρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, και μίλησε για τη φετινή πορεία του Αρη, την αλλαγή προπονητή, τη δουλειά του Παντελίδη, ξεχώρισε τον Σιώπη από τους παίκτες των κιτρίνων, σχολίασε τις κλήσεις των Σιώπη-Βαλεριάνου στην Εθνική, τον τελικό Κυπέλλου αλλά και το επόμενο βήμα.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για τη φετινή πορεία του Αρη: «Εχω δει πολλούς αγώνες, για πρώτη χρονιά μετά από τις χαμηλές κατηγορίες η εικόνα του Αρη ήταν πολύ καλή».

 

Για την αλλαγή προπονητή και τη δουλειά του Σάββα Παντελίδη: «Η δική μου εικόνα σαν απλός φίλαθλος είναι πως μερικές φορές οι γνώσεις του προπονητή δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και με την ψυχολογία των παικτών. Κάποιοι όμως ξέρουν να παίρνουν το 100% των παικτών, οι παίκτες του Αρη έχουν ποιότητα. Ο Παντελίδης μπόρεσε να πάρει το 100% του κάθε παίκτη ξεχωριστά για να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη».

 

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον: «Ο Αρης είναι ομάδα αλλά σημασία είχαν οι παίκτες που μπορούν να συνδυάσουν πολλά χαρακτηριστικά αλλά και κάποιοι άλλοι που παίζουν με καρδιά. Ο Αρης είχε και πάθος και αγωνιστικότητα και ποιότητα. Για μένα μία από τις καλύτερες λύσεις είναι ο Σιώπης, έχει δείξει ότι αξίζει, αυτό το πάθος είναι που τον κάνει έναν τρομερό παίκτη».

 

Για την κλήση Σιώπη-Βαλεριάνου στην Εθνική και το κίνητρο των παικτών: «Ο ομοσπονδιακός προπονητής δείχνει πως δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν γεμάτη σεζόν και όχι μόνο σε αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό. Η Εθνική αξίζει να έχει ένα νέο πρόσωπο, υπάρχουν παιδιά που το άξιζαν μέσω από την παρουσία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Σιώπης και ο Βαλεριάνος».

 

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο έτοιμος και πιο ζεστός για να πάρει αυτό το τρόπαιο».

 

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τεράστιο σεβασμό από τους φιλάθλους αλλά δεν υπάρχει συννενόηση με κάποιους ιθύνοντες της ομάδας και δεν θα συνεχίσω εδώ, πριν αποφασίσω για το επόμενο βήμα μου θα μιλήσω πρώτα με την γυναίκα μου και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως μου αρέσει να παίζει στην Πολωνία, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα εδώ».

X