ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πήρε τη χρυσή νίκη και πάει για τελικό στην Κρήτη

Πήρε τη χρυσή νίκη και πάει για τελικό στην Κρήτη

Ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα με 2-0 του ΝΠΣ Βόλου με δύο γκολ του Ρόβα και παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής.

 

Το πρώτο βήμα για την παραμονή έγινε αλλά πλέον θέλει το… άλμα. Απέναντι στον Πλατανιά ο Ηρακλής θα παίξει μόνο για την νίκη και την επιβίωσή του.

 

Κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο το κίνητρο έκανε τη διαφορά. Το είχε ο Ηρακλής και κέρδισε.

 

Οι παίκτες του Ηρακλή γνώριζαν πως δεν είχαν κανένα περιθώριο βαθμολογικών απωλειών στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

 

Τη διάθεσή τους να τα παίξουν όλα για όλα την έδειξαν από το πρώτο λεπτό και είχαν την τύχη και την αποτελεσματικότητα μετά από καιρό να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον Ρόβα.

 

Το άγχος έγινε λιγότερο, οι κυανόλευκοι συνέχισαν να παίζουν ελεύθερα και κατάφεραν να φτάσουν και στην επίτευξη δεύτερο γκολ.

 

Σκόρερ και πάλι ο Ρόβας που αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη, έκανε το 2-0 στο 24’.

 

Ο ΝΠΣ Βόλος που έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο, έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός χωρίς μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να απειλήσει την εστία του Κάχριμαν.

 

«Κλείδωσε» το μηδέν

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μείωσε την επιθετικότητά του αλλά παράλληλα παρέμεινε πολύ πειθαρχημένος αμυντικά μην αντιμετωπίζοντας κανένα πρόβλημα από το Βόλο.

 

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να πιέσει από τις πτέρυγες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ο Ηρακλής κράτησε το μηδέν και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

X