ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, είναι η χρονιά του στο ποδόσφαιρο»

«Ποιοτικός ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, είναι η χρονιά του στο ποδόσφαιρο»

Ο πρώην αρχηγός του Δικεφάλου ανέλυσε τα δεδομένα των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου

Ο Γιάννης Παντακίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την καριέρα του ως προπονητής, για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αλλά και για την ποδοσφαιρική ομάδα την οποία έχρισε ως φαβορί για το Πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά:

 

Για την αρχή της προπονητικής του καριέρας: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα. Είναι δύσκολο να βλέπεις τα πράγματα από τον πάγκο, όταν έχεις συνηθίσει να είσαι μέσα και να αγωνίζεσαι. Θα πρέπει να συνηθίσω και να κάνω μία νέα αρχή. Αυτή τη στιγμή έχω καταλάβει πως είναι να είσαι προπονητής και τώρα δουλεύω με μικρότερα ηλικιακά τμήματα».

 

Το πρόβλημα του τραυματισμού: «Η αλλαγή μου από παίκτη σε προπονητή έγινε πολύ γρήγορα λόγω του προβλήματος τραυματισμού μου. Μετά τον τραυματισμό μου έπρεπε να σκεφτώ το επόμενο βήμα και έτσι αποφάσισα να γίνω προπονητής. Πλέον είμαι υγιής και μάλιστα κάνω και κάποιες προπονήσεις».

 

Την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Από την αρχή έδειξε ότι έχει ένα δυνατό ρόστερ. Στη συνέχεια η ομάδα έδειξε να κουράζεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η απόδοσή της έπεσε. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό γιατί έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα».

 

Τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δείχνει ότι αυτή θα είναι η χρονιά του. Είναι πολύ θετικό που κατάφερε και άφησε πίσω του τα όσα έγιναν πέρυσι. Φέτος έχει μπει πολύ δυναμικά και μέχρι στιγμής δείχνει ότι πέρυσι όντως αδικήθηκε».

 

Τη μέτρια αγωνιστική του εικόνα: «Το ιδανικό είναι να παίζεις καλά και να παίρνεις και τις νίκες. Φέτος οι παίκτες παίζουν με την πίεση του Πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα παίρνει τις νίκες παρά το γεγονός πως δεν παίζει καλά. Μέχρι στιγμής είναι άκρως αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα ώστε να είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που είναι πιθανόν να στραβώσει. Μέχρι στιγμής πάντως, όλα πάνε καλά. Το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά παιχνίδια, όμως ο ΠΑΟΚ έχει το βάθος ώστε να τερματίσει πρώτος».

 

X