ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η πιο ρεαλιστική προσπάθεια για τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια

Η πιο ρεαλιστική προσπάθεια για τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί για το σενάριο της συμφωνίας Ηρακλή και Αρη Παλαιοχωρίου και το ρεαλιστικό της προσπάθειας αυτής

Αν αυτό το σενάριο που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες και αφορά στην πιθανότητα συμφωνίας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αρη Παλαιοχωρίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ουσιαστική επανεκκίνηση των “κυανολεύκων”, επιβεβαιωθεί, θα είναι η πιο ρεαλιστική προσπάθεια που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια.

 

Δεν είναι λίγοι, εξάλλου, όσοι και σε αντίστοιχες προηγούμενες προσπάθειες επέμεναν ότι το μείζον δεν είναι με το ζόρι να παίζει ο Ηρακλής στην Super League, αδιαφορώντας για τα χρέη του, ή βάζοντάς τα σε δεύτερη μοίρα.

 

Ηταν πάντα πολλοί αυτοί που έλεγαν ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να ξεφορτωθεί η ομάδα τα βάρη, ακόμη κι αν χρειαστεί να επανεκκινήσει από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

 

Ωστόσο, αυτοί που υποστήριζαν την παραπάνω άποψη ποτέ δεν εισακούστηκαν.
Θέλετε γιατί ποτέ μια άλλη μεγάλη μερίδα οπαδών δεν ήθελε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι άλλες επιλογές κρύβουν πολύ σοβαρούς κινδύνους, θέλετε γιατί υπήρχαν κι αυτοί που πίστευαν ότι όπως με άλλες ομάδες έτσι και με τον Ηρακλή θα βρεθεί ένα… παραθυράκι που θα τον λυτρώσει, πάντα γινόταν η λάθος επιλογή.
Σε συνδυασμό, φυσικά, για να μην το ξεχνάμε και αυτό, ότι ο Ηρακλής πήγαινε και έπεφτε πάνω σε επενδυτές οι οποίοι όχι μόνο δεν του έδιναν όσα χρειαζόταν για να μειώσει τα προβλήματά του, αλλά του δημιουργούσαν καινούργια, χειρότερα από τα προηγούμενα.

 

Τώρα, λοιπόν, έχοντας φτάσει στο μη παρέκει, οι “κυανόλευκοι” φαίνεται ότι και το σκέφτονται και το μεθοδεύουν σωστά.
Ο Αρης Παλαιοχωρίου θα είναι το όχημα, μέσω του οποίου θα αρχίσουν σταδιακά από αυτή την σεζόν και πλήρως από την έναρξη της επόμενης, εφόσον η ομάδα της Χαλκιδικής ανέβει στην Football League, να δρομολογούν την επιστροφή στον φυσικό τους χώρο. Χωρίς να χρειάζεται να σκέφτονται χρέη, τιμωρίες, αφαιρέσεις βαθμών, προσφυγές και όλα αυτά που είναι θέματα της ημερήσιας διάταξης για τους “κυανόλευκους” τα τελευταία χρόνια.

 

Το θέμα, βέβαια, είναι να έχει ο κόσμος υπομονή. Να αποδεχτεί αυτή την κατάσταση, να την στηρίξει, να μην απογοητευτεί περισσότερο, να μην μείνουν λιγότεροι που θα ασχολούνται και θα ενδιαφέρονται για τον Ηρακλή.
Γιατί, κακά τα ψέματα, άλλη επιλογή δεν υπάρχει για τον Ηρακλή…

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (4/9)

X