ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποιο πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ κατέληξε στην... Ομόνοια;

Ποιο πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ κατέληξε στην... Ομόνοια;

Η Ομόνοια επισημοποίησε την πρόσληψη του Βασίλη Μήττα, στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας

Ο 38χρονος Μήττας κατάγεται από την Ελλάδα και από το 2008 εργαζόταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Αρχικά, στους «ασπρόμαυρους» ήταν Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου συνεργαζομένων Ακαδημιών, έπειτα έγινε προπονητής σε όλες τις ηλιακές ομάδες των μικρότερων τμημάτων του ΠΑΟΚ και τελικά ανέλαβε Τεχνικός Διευθυντής.

 

 

Ο Μήττας θα αντικαταστήσει στην ουσία τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, πριν ο Δανός γίνει για μικρό χρονικό διάστημα προπονητής μετά την λήξη της συνεργασίας της Κυπριακής ομάδας με τον Ιβάιλο Πέτεφ στην σεζόν που τελείωσε.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο 38χρονος Τεχνικός Διεθυντης της Ομόνειας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομόνοια, τη Διοίκησή της και προσωπικά τον κ. Νίκο Χαραλαμπίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η Ομονοια είναι ομάδα με τεράστια δυναμική, μεγάλη ιστορία, με αξίες, αρχές και ιδεολογία. Θα εργαστώ με αυταπάρνηση, συνέπεια και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να τιμήσω τον Σύλλογο. Αναπόφευκτα, τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να περάσουν και στα παιδιά της Ακαδημίας. Να γνωρίζουν, δηλαδή, σε ποιο Σύλλογο αγωνίζονται. Όραμά μας είναι, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, με σωστή νοοτροπία και δομημένη προσωπικότητα, να θέλουν από μόνοι τους να βρίσκονται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας μέσα από εκπαιδευτικές διαδικασίες, θα επιδιώξουμε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για να αγωνιστούν σε ψηλό επίπεδο».

X