ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι πιο... καυτοί στη Γ' Εθνική

Οι πιο... καυτοί στη Γ' Εθνική

Ο Ηρακλής του τελευταίου μήνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη την κατηγορία

Οι διαδοχικές νίκες που έχουν πετύχει οι κυανόλευκοι και ο εντυπωσιακός συντελεστής τερμάτων τους (19-1) τους αναδεικνύουν ως την πιο «καυτή» ομάδα της Γ' Εθνικής. Μάλιστα (σε επιβεβαίωση και των τοποθετήσεων του Χρήστου Ρόβα στο Metropolis) είναι η ομάδα με την καλύτερη φόρμα και από τις ομάδες της Football League.

 

Τον τελευταίο μήνα έχουν ξεπεράσει τους... πάντες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, οι ομάδες που προπορεύονται στους υπόλοιπους ομίλους δεν έχουν αντίστοιχη πορεία. Οι Ν.Π.Σ. Βόλος και ο Αήττητος Σπατών έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες, ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο Μακεδονικός Φούφα και ο Εθνικός μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα, ο Αστέρας Βλαχιώτη τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και ο Ηρόδοτος δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μονάχα ο Ηρακλής έχει το απόλυτο των νικών. Πέραν του αδιαπραγμάτευτου γεγονότος πως η δυναμική του δε μπαίνει δίπλα σε οποιαδήποτε ομάδα της Γ' Εθνικής και η ρεαλιστική, αντικειμενική αντιμετώπιση της κατάστασης είναι ξεκάθαρη: Οι «κυανόλευκοι» είναι οι πιο... καυτοί σ' όλη τη Γ' Εθνική.

 

Πάει για... 70 βαθμούς

 

Αντιμετωπίζοντας κάθε αγώνα ως «τελικό» ο Ηρακλής έχει μπροστά του 21 βαθμούς να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, την Πρωταπριλιά, στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια. Ήδη με τους 49 βαθμούς (σε όμιλο που συμμετέχουν περισσότερες ομάδες βέβαια) έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς απ' όλους τους πρωτοπόρους. Αν πετύχει το απόλυτο, θα φτάσει στους 70 βαθμούς στο Πρωτάθλημα, επίδοση που δε θα μπορέσει να φτάσει καμία άλλη ομάδα στους οκτώ ομίλους της κατηγορίας και αν μη τι άλλο θα δώσει μια ψυχολογική ώθηση ενόψει των αγώνων μπαράζ.

X