ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποινή -9 βαθμών στον Παναθηναϊκό, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό

Ποινή -9 βαθμών στον Παναθηναϊκό, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό

Η ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης εννέα βαθμών στο τριφύλλι για τις υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν

Νέα καμπάνα για τον Παναθηναϊκό μετά από αυτή του Βέμερ που τον φέρνει πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

 

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε στους «πράσινους» ποινή αφαίρεσης συνολικά εννέα βαθμών για τις υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν (-3 για κάθε υπόθεση).

 

Από τις τρεις υποθέσεις, η ποινή αφαίρεσης βαθμών ενεργοποιήθηκε για εκείνη του Τοτσέ.  Για τις άλλες δύο, η ποινή επικυρώνεται μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες (δηλαδή την Πέμπτη 19/4) και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματα και να πάρει πίσω τους αφαιρεθέντες βαθμούς μέχρι και πέντε μέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, δηλαδή μέχρι την επόμενη Παρασκευή (27/4).

  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

 

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

 

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

 

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

X