ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Καρέλη

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Καρέλη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είχε γίνει κάποια ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του Νίκου Καρέλη με τον ΠΑΟΚ στα τέλη του μήνα, με τον 27χρονο επιθετικό να έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2020) με την Γκένκ.

 

Ποιά είναι τα δεδομένα για τον Νίκο Καρέλη και τον ΠΑΟΚ; Μέχρι χθες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, δεν είχε γίνει κάποια ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε ενδιαφέρον για να συνεχίσει την συνεργασία με τον 27χρονο επιθετικό. Ο οποίος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια την περσινή σεζόν και πέτυχε 3 γκολ.

 

Δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις προθέσεις των εκπροσώπων της πρωταθλήτριας Βελγίου που διατηρούν τα δικαιώματα του Καρέλη έως το 2020. Λογικά και με βάση όσα ίσχυαν έως χθες, ο Καρέλης δεν θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου.

 

Ο ΠΑΟΚ τιμά τους πρόσφυγες

Παγκόσμια ημέρα προσφύγων ήταν η χθεσινή και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook δημοσιοποίησε φωτογραφίες μικρών παιδιών, προσφυγόπουλων.

 

Οι φωτογραφίες είναι από το πρόσφατο παρελθόν και δείχνουν την ευαισθησία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έφυγαν από τις χώρες τους, ξενιτεύτηκαν και βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X