ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ποια Αυστρία…

Ποια Αυστρία…

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο την περασμένη εβδομάδα οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε με το στοίχημα ποντάραμε στη Γιούβε

Αυτό πιστέψαμε αυτό ποντάραμε παίξαμε και χάσαμε. Διαπίστωσα όμως ότι αρκετοί ήταν αυτοί που θεωρούν ότι όλο αυτό έγινε με δόλο θαρρείς και θέλουμε να πετάξουμε τα λεφτά μας. Λοιπόν κύριοι αν ψάχνετε για φαντάσματα όχι εδώ ήμουν ο πρώτος που «πόνεσε» με τη νίκη της Ρεάλ και όχι συναισθηματικά στην τσέπη για να εξηγούμαστε. Αν πιστεύετε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει τότε κακός κάθεστε και διαβάζετε αυτά που γράφουμε και δεν το γράφω για τους πολλούς για τους λίγους κακοπροαίρετους που θέλουν πάντα μια δικαιολογία στα χαμένα δελτία. Τελευταία στήλη της χρονιάς αυτή με Εθνικές ομάδες και χαλαρό ποντάρισμα αφού τα υπόλοιπα του κουπονιού για μένα δεν υπάρχουν.

 

Το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται τη Βόρειο Ιρλανδία σε έναν όμιλο που η Γερμανία έχει καπαρώσει από τώρα την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει στην έδρα τους με 4-0 και θα παλέψουν με την Τσεχία για την δεύτερη θέση. Το διπλό για μένα είναι επιλογή και ίσως να αξίζει και το over αφού περιμένω να γίνει ανοιχτό παιχνίδι.

 

Το Μαυροβούνιο θα παλέψει μαζί με την Δανία για την δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου αφού θεωρώ ότι η Πολωνία είναι με διαφορά η καλύτερη και δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την πρώτη θέση. Η Αρμενία έχει βγάλει μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που σκοράρουν και περιμένω να δούμε γκολ στην αναμέτρηση οπότε θα τιμήσω το over.

 

Η Νορβηγία δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά και η μοναδική νίκη που έχει είναι απέναντι στο αδύναμο Σαν Μαρίνο με 4-1. Η Τσεχία είναι δεύτερη στον όμιλο και θέλει να κατακτήσει αυτή την θέση αφού παρουσιάζεται λιγάκι καλύτερη από τις υπόλοιπες του ομίλου. Το διπλό είναι η επιλογή μου.

 

Η Εθνική ομάδα της Πολωνίας έχει μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών που δείχνουν ότι θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο και θα πάρουν την απευθείας πρόκριση. Η Ρουμανία θέλει αλλά κάτι δείχνει ότι δεν κάνει καλά και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την δεύτερη θέση. Από τον χαμηλό άσο, προτιμώ το over

 

H Ιρλανδία είναι μια πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα και μοιράζεται για την ώρα την πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Σερβία. Η Αυστρία από το EURO και μετά δείχνει να έχει ξεφουσκώσει και εκτός των άλλων είχε χάσει στην έδρα της με 0-1 από την Ιρλανδία που δείχνει να της έχει πάρει τον αέρα. Άσο θα ποντάρω.

 

Η Ισλανδία δεν μου έκανε το χατίρι δυο φορές που την εμπιστεύτηκα και είναι ο μοναδικός λόγος που δεν θα ποντάρω τον άσο. Η Κροατία είναι εξαιρετική δείχνει ότι θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν την βλέπω τόσο καυτό φαβορί. Αφού με πούλησαν οι ψαράδες με τα σημεία θα ρισκάρω στο over.

 

Το Ισραήλ είχε νικήσει την Αλβανία μέσα στα Τίρανα με 0-3 και τώρα ο άσος δείχνει να πληρώνει πάρα πολύ καλά. Η Αλβανία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σοβαρά σημάδια βελτίωσης αλλά μέχρι εκεί.  Όπως δεν ξεχνώ ότι οι δυο πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες από Ιταλία και Ισπανία. Θα ποντάρω τον άσο.

 

H Σερβία έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις της και μαζί με την Ιρλανδία είναι στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου. Η Ουαλία είναι υπολογίσιμη αντίπαλος δεν μπορείς να την ξεγράψεις έτσι εύκολα και το παιχνίδι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Αυτό που μου δείχνει πιθανό είναι το G/G.

To be continued…

 

Πρώτη πρόταση

ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ                                          2

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ                                                         2

ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ                                                            G/G

 

Δεύτερη πρόταση

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΑΡΜΕΝΙΑ                                                OVER

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ                                                     OVER

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ                                                       OVER

 

Τρίτη πρόταση

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ                                                        1

ΙΣΡΑΗΛ – ΑΛΒΑΝΙΑ                                                          1

X