ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Παίζουμε στην Τούμπα, από εμάς εξαρτάται»

«Παίζουμε στην Τούμπα, από εμάς εξαρτάται»

Ο Παναγιώτης Γλύκος κατέβασε τα ρολά στο ματς με την Φιορεντίνα και ήταν ο παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα τον πολύτιμο βαθμό.

Ο Παναγιώτης Γλύκος κατέβασε τα ρολά στο ματς με την Φιορεντίνα και ήταν ο παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα τον πολύτιμο βαθμό. Όπως όμως και οι συμπαίκτες του, νιώθει πικρία για το ότι χάθηκε στο τέλος η νίκη. Παράλληλα και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ στην γεμάτη Τούμπα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

Πώς βίωσες την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα και ποια αίσθηση σου άφησε το τελικό αποτέλεσμα;

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η Φιορεντίνα είχε την υπεροχή και έκανε πολλές ευκαιρίες, πολύ περισσότερες από εμάς που είχαμε εστιάσει την προσοχή μας στην αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, σκοράραμε πρώτοι αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την σημαντική νίκη. Όμως έχουμε πιθανότητες να περάσουμε αν και νιώθουμε πίκρα γιατί μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη.»

 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση;

«Πρώτα απ’ όλα είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία στο Αρτέμιο Φράνκι. Πλέον στα πόδια μας είναι αν θα πάρουμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να περάσουμε και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

 

Απέναντι στον Γκόμες βγήκες νικητής. Θέλεις να κάνεις κάποιο σχόλιο;

«Δεν εστιάζω ποτέ σε συγκεκριμένους παίκτες και νομίζω ότι όλοι αυτό κάνουμε στον ΠΑΟΚ. Κοιτάμε τον αντίπαλο ως ομάδα και όχι ως μονάδες».

 

Παναθηναϊκός. Ένα ντέρμπυ, ένα δύσκολο ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Είχαμε ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όπως και ο Παναθηναϊκός με την διαφορά ότι εμείς είχαμε και το ταξίδι και επομένως λιγότερο χρόνο ξεκούρασης. Είναι ένα ντέρμπυ, το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Αλλά είναι στο χέρι μας να το κερδίσουμε γιατί παίζουμε και στην έδρα μας. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη, ο κόσμος θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε την κούραση. Είναι καθαρά στο χέρι μας η έκβαση του αποτελέσματος».

 

Πού θα κριθεί η αναμέτρηση;

«Στη θέληση, στην αγωνιστικότητα, στο τι έχει να δώσει ο κάθε παίκτης, στο αν θα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση. Με τον κόσμο δίπλα μας θα τα καταφέρουμε».  

X