ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παίζει το τελευταίο του… χαρτί ο Ηρακλής

Παίζει το τελευταίο του… χαρτί ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» εξαντλούν τις πιθανότητες συνεργασίας με την ομάδα της Τρίγλιας

Θα καταφέρει έστω και στις… καθυστερήσεις να βρει διέξοδο με την παρουσία του σε επαγγελματικές κατηγορίες ο Ηρακλής; Ή τελικώς θα καταλήξει στην έσχατη των «λύσεων», την αναγκαστική συμμετοχή του στη Γ Εθνική;

 

Η απάντηση πρόκειται να δοθεί πολύ σύντομα, στις επόμενες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας. Άλλωστε χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πλέον, ο Αύγουστος οδεύει στο τέλος του και ο Ηρακλής συνεχίζει να μην έχει προσδιορίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον τουλάχιστον όσον αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-20.

 

Ο Ημίθεος τις τελευταίες ημέρες παίζει το… τελευταίο του χαρτί στην περίπτωση συνεργασίας με τον Π.Ο. Τρίγλιας, με τη μορφή που αυτή είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί ως πλαίσιο στην προηγούμενη επαφή των δύο πλευρών. Ο νέος κύκλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν φαίνεται να διαφοροποιεί κάτι ως προς το περιεχόμενο και τους όρους μιας επικείμενης συμφωνίας. Ο Στράτος Ευγενίου είχε επισημάνει (στο προηγούμενο πλάνο συμφωνίας) τη διάθεσή του να συνεχίσει ως διοικητικός ηγέτης, να προστεθούν στελέχη του Ηρακλή στο Δ.Σ. της ομάδας, ενώ οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο συμφωνίας ως προς το να δηλωθεί το Καυτανζόγλειο ως δεύτερη έδρα και να δοθούν στο Στάδιο κάποια παιχνίδια της ομάδας φέτος. Το οικονομικό (τι άλλο…) είναι το σημείο που πρέπει να λυθεί για να ξεκαθαρίσει, εντός των ημερών, το project είτε θετικά, είτε αρνητικά.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X