ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πέτροβιτς: «Έτσι κέρδισε τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ»

Πέτροβιτς: «Έτσι κέρδισε τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Οσιγιεκ μίλησε για τον Κροάτη μέσο του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ έκανε καλύτερη προσφορά και ο Γιόσιπ Μίσιτς ήρθε στην Τούμπα σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Οσιγιεκ, Άλεν Πέτροβιτς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο τονίζοντας παράλληλα ότι του είχε κάνει έκπληξη που δεν αγωνιζόταν στην αρχή καθώς είναι ένας έξυπνος παίκτης και μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το Μίσιτς: «Είναι ένας υπέροχος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που τα πάει καλά. Ξεκίνησε από την Όσιγιεκ. Θέλαμε να τον πάρουμε από την Σπόρτινγκ πέρυσι, βρισκόμασταν πολύ κοντά αλλά ο ΠΑΟΚ μπήκε με μεγαλύτερη προσφορά. Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ ο παίκτης κατέληξε σε εκείνον. Μπήκαμε σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερα χρήματα από εμάς και έτσι κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του και ο παίκτης κατέληξε εκεί ως δανεικός. Είναι λογικό να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Ξέρουμε την ποιότητα του. Δεν μπορούμε να μπούμε στη σκέψη για να τον αποκτήσουμε».

 

Τα χαρακτηριστικά του Μίσιτς: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Συμβάλλει στη σταθερότητα της ομάδας, είναι έξυπνος, βλέπει γήπεδο διαθέτει ένα καταπληκτικό δεξί πόδι. Μου είχε προκαλέσει έκπληξη ότι δεν έπαιζε στην αρχή».

 

Εάν έχει επικοινωνία μαζί του: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι. Ίσως στη διακοπή έρθει εδώ και καταφέρουμε να μιλήσουμε. Τα παιχνίδια είναι δύσκολο να τα παρακολουθεί καθώς έχουμε παρόμοιο πρόγραμμα. Υπάρχουν παιδιά που ήταν συμπαίκτες του και διατηρεί επαφές μαζί τους».

 

Τον Μπράνταριτς: «Είναι επίσης ποιοτικός παίκτης. Δεν ξέρω κάτι».

X