ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πετρίδης: «Δεν χαρήκαμε τη νίκη μας»

Πετρίδης: «Δεν χαρήκαμε τη νίκη μας»

Ο πρόεδρος του Ελλήσποντου Κριθιάς, Κώστας Πετρίδης, διάβασε μια επιστολή που συντάχθηκε από το δ.σ. της ομάδας για όσα έγιναν στο ματς με την Κριθιά

Στο συμβούλιο της ΕΠΣΜ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ελλήσποντου Κριθιάς προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με ότι συνέβη στο παιχνίδι του Ελλήσποντου με τον ΠΑΟ Δορκάδας.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Πετρίδης διάβασε μια επιστολή που συντάχθηκε από το δ.σ. της ομάδας η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Καταδικάζουμε τη βία και αποδεχόμαστε κάποιο, μικρότερο όμως μερίδιο ευθύνης, να παρεμποδίσουμε ποδοσφαιριστές μας να εμπλακούν σε σύρραξη που προκάλεσαν παίκτες των γηπεδούχων». Αναφορά υπήρξε στον διαιτητή ότι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της Δορκάδας στη φάση του πέναλτι, σημείωσε τον παράγοντα της ομάδας της Κριθιάς ότι αποβλήθηκε στο 85’ αντί το 65’ ενώ κακώς σημειώθηκε ο Σκάρας.

 

Στη συνέχεια της επιστολής ο Ελλήσποντος ανέφερε: «Ζητάμε την αναβολή του αγώνα με τον Μαραθώνα πριν επιβάλετε ποινές που μπορεί να είναι καταδικαστικές για την ομάδα μας ενώ έχετε ήδη αρνηθεί να γίνει ο αγώνας Σάββατο». Ακόμη ο Κώστας Πετρίδης ανέφερε: «Μια τόσο μεγάλη νίκη δεν την χαρήκαμε ενώ εγώ στον τελικό δεν θα έρθω καθώς θα παραβρεθώ στον γάμο του αντιπροέδρου της ομάδας. Την Τρίτη το πρωί την πρώτη μέρα μετά την πρόκριση της ομάδας κατέθεσα αίτημα ο αγώνας να γίνει Σάββατο. Η θέση μου στη γενική συνέλευση θα είναι να μην κατέβουμε στον αγώνα με τον Μαραθώνα καθώς ορίστηκε σε ημερομηνία που η ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει αλλά θα εξαρτηθεί και από τι θα αποφασίσουν και τα υπόλοιπα μέλη». Η θέση της ΕΠΣΜ ήταν ότι είχε κλειστεί από τις 21/5 το Καυτανζόγλειο ώστε να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας με τον Μαραθώνα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Ακόμη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμωρηθεί παίκτης που γράφτηκε στο ΦΑ. Αυτοδικαίως αυτοί οι παίκτες δεν παίζουν στο επόμενο παιχνίδι.

 

Καταγγελία της Δορκάδας για τα επεισόδια

 

Την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ελλήσποντο Κριθιάς ζητάει ο ΠΑΟ Δορκάδας για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

 

X