ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Περόνε στη «Μ»: Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»

Περόνε στη «Μ»: Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»

Ο Εμάνουελ Περόνε μιλάει στη «Μ» για την προοπτική να «ανηφορίσει» στη Θεσσαλονίκη για τον Ημίθεο

Ο Ηρακλής πάει να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Εμάνουελ Περόνε (οικονομικά και αγωνιστικά) και από το πρωί της Κυριακής, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Μ» για το ενδιαφέρον του Ημίθεου για τον Αργεντινό φορ, επικρατεί ενθουσιασμός. Άλλωστε η προοπτική συνεργασίας μ’ έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και με «δυνατό» όνομα, αποτελεί ιδανικό «πακέτο».

 

Η «Μ» αναζήτησε και εντόπισε τον «Μανώλη» χθες το απόγευμα. Ήταν μόλις λίγες ώρες μετά την κατάθεση της επίσημης πρότασης της ΠΑΕ για την απόκτησή του. Πολλά στοιχεία από το περιεχόμενό της, δεν τα γνώριζε ο ίδιος. Γι’ αυτό και ήταν επιφυλακτικός, μιας και θα είχε πλήρη επίγνωσή της το βράδυ. Μιλώντας στη «Μ» ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός όμως έδειξε «ζεστός» να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή.

 

 

«Εξετάζουμε την πρόταση»

 

 

Ο Περόνε επισήμανε αρχικά ότι είναι κάτι που τον ενδιαφέρει: «Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας και πολύ γνωστή» τόνισε αρχικά και δεν φάνηκε να «προβληματίζεται» από το γεγονός πως ο Ημίθεος απουσιάζει από τον φυσικό του χώρο, τη Super League.

 

«Ο ατζέντης μου έχει στα χέρια του την πρόταση που κατέθεσε ο Ηρακλής. Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες, αλλά ξέρω ότι είναι επίσημο το ενδιαφέρον, ότι με θέλουν στην ομάδα» προσέθεσε και υπογράμμισε: «Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε. Ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει και από άλλες ομάδες, αλλά απ’ ότι ξέρω μόνο ο Ηρακλής μου έχει κάνει επίσημη πρόταση.

 

Περιμένω να δω γενικότερα τι υπάρχει και θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες τι θα κάνουμε». Κλείνοντας ο Περόνε είπε με νόημα: «Γνωρίζω φυσικά τη Θεσσαλονίκη, έχω ζήσει εκεί, είναι πολύ ωραία πόλη. Μακάρι να τα πούμε από κοντά».

X