ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παίρνουν αποφάσεις για φορ-εξτρέμ Σαββίδης, Μίχελ και Λουτσέσκου

Παίρνουν αποφάσεις για φορ-εξτρέμ Σαββίδης, Μίχελ και Λουτσέσκου

Σύσκεψη μεταγραφικού περιεχομένου ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα έχει το απόγευμα σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας για να ξεκαθαρίσει το θέμα του φορ που θα αποκτήσει, αλλά και των εξτρέμ που κρατήσει ο Δικξέφαλος για την γραμμή κρούσης του.

 

Η πλέον καθοριστική ημέρα για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ θα είναι η σημερινή (12/6), σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Το απόγευμα θα υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου, στην οποία θα συζητηθούν κυρίως δύο θέματα: Του επιθετικού (ποιος θα έρθει άμεσα να αποτελέσει το back up του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς) και των εξτρέμ της ομάδας.

 

Τα δύο πρώτα ονόματα στη λίστα των επιθετικών είναι γνωστά: Πούκι και Κόντε. Και με τους δύο υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλα τα δεδομένα των περιπτώσεών τους και το απόγευμα θα ληφθεί η τελική απόφαση. Ο Ισπανός δείχνει να είναι πιο κοντά στην Τούμπα, για τον Φινλανδό πρέπει να ξεκαθαρίσει αν ρίχνει τις απαιτήσεις του, ενώ μένει να φανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο να μπει τρίτο όνομα "σφήνα" στις συζητήσεις που θα κάνουν Σαββίδης-Μίχελ-Λουτσέσκου.

 

Σε ό,τι αφορά στους εξτρέμ, η βασική σκέψη είναι ότι στο ρόστερ της ομάδας θα πρέπει να υπάρχουν 4-5 παίκτες που να καλύπτουν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης και το απόγευμα αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά το όλο ζήτημα και να παρθούν αποφάσεις. Σ' αυτή το γκρουπ παικτών ανήκουν οι Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ουάρντα, Ενρίκε, Λημνιός ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπως του Ελ Καντουρί (η βασική του θέση είναι επιτελικός μέσος), του Λάμπρου και του Μυστακίδη (κυρίως λογίζονται ως δεύτεροι επιθετικοί) που ενδεχομένως ληφθούν ως περιπτώσεις που δίνουν εξτρά λύσεις για τα άκρα της επίθεσης.

X