ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Περιμένοντας το… σινιάλο των κυανόλευκων

Περιμένοντας το… σινιάλο των κυανόλευκων

Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης έχουν δώσει προτεραιότητα στον Ηρακλή

Σε κατάσταση αναμονής συνεχίζουν να παραμένουν οι Κώστας Παναγιωτούδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Σάββας Κυριακίδης.

 

Άπαντες ουσιαστικά ανήκουν στη Δόξα Δράμας, αν και ο μεγαλομέτοχος αυτής, Γιάννης Μπύρος είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να κρατήσει έναν παίκτη που έχει δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα και θέλει να αποχωρήσει από τους «μαυραετούς». Αλλωστε και οι τρεις μιλώντας στη «Μ» το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν ξεκάθαρα εκφράσει επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας με τον Ηρακλή.

 

Δεδομένο επίσης είναι ότι μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι δεν έχουν καταθέσει καμία επίσημη πρόταση, ούτε υπήρξε τις τελευταίες ημέρες επικοινωνία των τριών με άνθρωπο της διοίκησης. Πολύ απλά γιατί στη Μίκρα περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το χρηματικό ζήτημα και εν συνεχεία να γίνουν συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις. Εξ ου και οι δηλώσεις που γίνονται για ξεκαθάρισμα-σε μεγάλο βαθμό- του θέματος το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

Αίσια κατάληξη στην παραμονή των εν λόγω ποδοσφαιριστών θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των παραμενόντων στον Ηρακλή, δε θα δημιουργήσει κενά σε «ιδιαίτερες» θέσεις, όπως του αριστερού και δεξιού μπακ αλλά και του αμυντικού μέσου. Σε διαφορετική περίπτωση οι κυανόλευκοι θα πρέπει να κινηθούν για την αντικατάστασή τους με ισάξιους ή ακόμη καλύτερους παίκτες και μάλιστα κινούμενοι για την απόκτηση τεσσάρων παικτών στα άκρα της άμυνας. Ειδικά αν δεν υπάρξει συμφωνία και με τον Νίκο Κουρέλλα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/7)

X