ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Περιμένει την Κέρκυρα ενισχυμένος και αποφασισμένος

Περιμένει την Κέρκυρα ενισχυμένος και αποφασισμένος

Αναμένονται σήμερα για την «πρώτη» με τον Ηρακλή οι Τζανετόπουλος και Δώνης που τελείωσαν τα τυπικά με ΑΕΚ-Παναθηναϊκό

 

Με πολλές δυσκολίες λόγω του χιονιά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ηρακλής για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Οι «κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας οι ποδοσφαιριστές.

 

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου (15:00) στο Καυτανζόγλειο, καθώς πέραν του Ηλιάδη που έχει ήδη μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, πιθανώς από σήμερα να έχει και νέα πρόσωπα στην προπόνηση (που δεν αποκλείεται κι αυτή να γίνει στο κλειστό…). Ο Άνταμ Τζανετόπουλος διευθέτησε τις διαδικασίες συμφωνίας με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του στον Ηρακλή που επισημοποιήθηκε και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στον Ημίθεο. Αντίστοιχα χθες και ο Χρήστος Δώνης ολοκλήρωνε τα διαδικαστικά ζητήματα του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό για να μπει κι αυτός από πλευράς του στις προπονήσεις του Ηρακλή. Ο Γιώργος Σαραμαντάς επέστρεψε στη Μίκρα χθες κι επανεντάχθηκε στις υποχρεώσεις της ομάδας. Μοναδικός απών θα είναι ο Εμάνουελ Περόνε που είναι τιμωρημένος.

 

Στο μεταγραφικό «μέτωπο» η περίπτωση του Γιώργου Παμλίδη δείχνει να δυσκολεύει, καθώς η Κέρκυρα δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο με τα τωρινά δεδομένα και η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Καλλιθέας, Ανδρέα Τσίπρα, επανέρχεται στο προσκήνιο και αναζητείται τρόπος να αποκτηθεί, καθώς δεν είναι ελεύθερος και έχει εν ισχύ συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα.

X