ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πέλκας: «Ο πρωταθλητισμός έχει πίεση, αλλά εμείς δεν έχουμε άγχος»

Πέλκας: «Ο πρωταθλητισμός έχει πίεση, αλλά εμείς δεν έχουμε άγχος»

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε ότι ο πρωταθλητισμός έχει πίεση, αλλά ο υποστήριξε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άγχος. Τι είπε για Μπίσεσβαρ, Λουτσέσκου.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του σφραγίδα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αποθέωσε τόσο τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και τον συμπαίκτη του, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον πιτσιρικά που τον μιμήθηκε, ο Πέλκας υποσχέθηκε στον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας με μάσκα ανάλογη που φοράει και ο ίδιος ότι θα του δώσει τη φανέλα του αλλά και θα του αφιερώσει το επόμενο γκολ του, ενώ είπε ότι είναι ωραίο για ένα παιδί να έχει πρότυπα ποδοσφαιριστές, γιατί και εκείνος είχε μικρός.

 

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: ‘’Ξέραμε ότι θα είναι 11 παίκτες πίσω, αλλά είχαμε πλάνο, πετύχαμε γρήγορο γκολ, ήταν μια ευχάριστη νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι".

 

Για το αν υπάρχει πίεση: "Στο πρωταθλητισμό πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Δεν υπάρχει άγχος. Όλοι βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι και κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση".

 

Για την περίοδο που έπαιζε στην Πορτογαλία και το σήμερα: "Ήταν διαφορετική εποχή. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό να δω τη νοοτροπία που υπάρχει. Έζησα μόνος, δούλεψα σκληρά για τους στόχους μου, δεν ήταν εύκολο να φύγεις στο εξωτερικό και σε τέτοια μικρή ηλικία. Και εκεί περίμενα την ευκαιρία μου. Τώρα νιώθω έτοιμος, έχω να δώσω ακόμη περισσότερα, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι".

 

Για τη συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ: "Είναι καλός και επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που δημιουργεί ρήγματα. Εννοείται ότι παίζοντας μαζί υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση ειδικά απέναντι σε ομάδες με 11 πίσω. Θέλουμε τέτοιες εμπνεύσεις".

 

Για τον Λουτσέσκου: "Από τότε που ήρθε είχε ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε καταλάβει πλέον όλοι τι μας ζητάει στο γήπεδο. Βγάζουμε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο".

X