ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πέλκας: "Μπορώ να προσφέρω"

Πέλκας: "Μπορώ να προσφέρω"

Στο αθλητικό Metroplis 95.5 μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας όπου και υποστήριξε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τους στόχους του την νέα χρονιά με την φανέλα του «Δικεφάλου», αλλά και την εμπειρία του ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Αρχικά είπε: «Ακόμα έχουμε προπονήσεις. Δεν ξεκίνησαν τα μπάνια. Δυστυχώς όταν όλος ο κόσμος έχει άδειες, εμείς έχουμε προετοιμασία. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ούτε με τον κ. Αναστασιάδη».

 

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:«Δεν έχω συνεργαστεί ακόμα με τον νέο προπονητή, σε ένα μήνα που θα μας φωνάξει σε προετοιμασία. Έχω μάθει πως του αρέσει να δουλεύει με μικρά παιδιά, μακάρι να αξίζουμε και να παραμείνουμε. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται Έλληνες παίκτες, μακάρι όλα να πάνε καλά».

 

Τέλος ανέφερε: «Τα τμήματα υποδομής βγάζουν παίκτες, αυτό φαίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, με παίκτες που έχουν αναδειχθεί, όπως ο Κίτσιου, ο Κουλούρης, ο Πόζογλου. Εγώ είμαι εδώ, είχα περίπου 16 συμμετοχές με τον κ.Δώνη, πήγα στην Καλαμαριά, πήρα σημαντικές εμπειρίες από ένα δυνατό πρωτάθλημα και πλέον είμαι έτοιμος να προσφέρω. Βρίσκομαι σε ένα στάδιο μετάβασης από την νεαρή ηλικία στην ανδρική και πλέον τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά»

X