ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Πέλκας είναι εδώ, ο Ροντρίγκεζ όχι!

Ο Πέλκας είναι εδώ, ο Ροντρίγκεζ όχι!

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για την χθεσινή εμφάνιση του Πέλκα αλλά και τη δήλωση του Ίβιτς για τον Ροντρίγκες

Ποδαρικό με το δεξί! Έστω και με την ψυχή στο στόμα! Με ένα δικό του παιδί να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο Δημήτρης Πέλκας που πέρσι είχε μετρήσει 34 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και φέτος είναι ξεχασμένος στον πάγκο, έβγαλε τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά (!) και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η πέμπτη σερί νίκη, πρώτη για το 2017.

 

Ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολη αποστολή. Ο λόγος ήταν απλός. Ο Λεβαδειακός ήταν εξαιρετικά διαβασμένος γνωρίζοντας ποιές είναι οι δυνατότητες του και ποιός είναι ο αντίπαλος. Έκανε το αυτονόητο. Κλείστηκε με δέκα παίκτες στην άμυνα αφήνοντας στον ΠΑΟΚ τον χώρο και τον χρόνο να κάνει επιθέσεις, να δημιουργήσει ευκαιρίες, να τις χάσει όλες και προς στιγμή να δώσει την αίσθηση ότι θα αφήσει πίσω του δύο βαθμούς.

 

Ευτυχώς υπήρχε ο Πέλκας. Το τελευταίο διάστημα ήταν ένας αμυντικός ο Μάτος- πρώτος σκόρερ στην ομάδα- τώρα ο ταλαντούχος μέσος που μπήκε αλλαγή για να δώσει τη λύση. Γιατί όμως δεν σκοράρει η επίθεση; Ο Αθανασιάδης για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Λειτουργεί κάτω από πίεση και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποσυμπιεστεί. Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο όταν η μπάλα πάει στα δίχτυα. Είναι στο χέρι του ή μάλλον στα πόδια του...

 

Ο Ίβιτς άδειασε χθες τον Ροντρίγκεζ. Ήταν κατηγορηματικός ότι ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θέλει να φύγει και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν τον υπολογίζει. Η δήλωση του στην ουσία βάζει τα γράμματα του τέλους στην παρουσία του Ροντρίγκεζ στον ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν μπορεί να μείνει. Εκτός κι αν έχει ήδη πωληθεί, απομένουν μόνο τα τυπικά και δεν το ξέρουμε... Γιατί όταν ο παίκτης γίνεται στόχος δημόσια, είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, τότε η ρετσινιά ότι είναι...αλλού, δεν μπορεί παρά να τον ακολουθεί.

X