ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οι παίκτες έβγαλαν το πάθος του κόσμου μέσα στο γήπεδο»

«Οι παίκτες έβγαλαν το πάθος του κόσμου μέσα στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Ψαρράς μίλησε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και στο Πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται καθ' οδόν για την Τούμπα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι: «Το είδα στο σπίτι μου και με τους γιους μου, οι οποίοι είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε φιέστα στο σπίτι μου στην Πάτρα. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ παίρνει αυτό που του αξίζει. Διότι ένα Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ισοδυναμεί με δέκα. Του στέρησαν πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια».

 

Για το πριμ που υποσχέθηκε στους παίκτες ο Σαββίδης: «Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Το πιο σημαντικό είναι ότι γράφεται στο πάνθεον των αθανάτων. Τα χρήματα θα φύγουν, το όνομά σου, όμως, θα μείνει στην ιστορία, Πήρες το Πρωτάθλημα και όλοι θα σε θυμούνται. Όπως θυμούνται εμάς τώρα».

 

Για το τι τον εντυπωσίασε: «Γυάλιζε το μάτι των παικτών του ΠΑΟΚ, έβλεπα πώς πανηγύριζαν μετά από μαρκαρίσματα. Μέγα πάθος και δύναμη. Η δύναμη από τον κόσμο μεταφέρθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν το πάθος του κόσμου μέσα στο γήπεδο».

X