ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πέφτουν οι τόνοι, διατηρείται το θέμα Βόλου-Ηρακλή

Πέφτουν οι τόνοι, διατηρείται το θέμα Βόλου-Ηρακλή

Μετά τις δημοτικές εκλογές λόγω στόχου επανεκλογής Μπέου οι εξελίξεις

 

Κακά τα ψέματα η τακτική των ανακοινώσεων από Ν.Π.Σ. Βόλου και Ηρακλή είχαν σαφή στόχο να πέσουν οι τόνοι, παρά να διαψεύσουν την ουσία του ανοικτού θέματος αλλαγής στο καθεστώς της ομάδας της Μαγνησίας.

 

Οι «κυανόλευκοι» πάνω στο κλίμα συνεννόησης με τους επιτελείς της Θεσσαλικής ομάδας, ακολούθησαν επίσης τον ίδιο δρόμο, να διαψεύσουν δηλαδή τις επαφές με τα στελέχη του Ν.Π.Σ. υπογραμμίζοντας πως εξετάζουν όλα τα σενάρια και θα ενημερώσουν τον κόσμο για τις εξελίξεις (όπως αντίστοιχα και στο Βόλο μετέφεραν αντίστοιχα προ ημερών πως θα ενημερώσουν τα μέλη τους σε ενδεχόμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος). Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει πως τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν εξυπηρετεί να συντηρείται το θέμα των επαφών τους και της ενδεχόμενης συμφωνίας τους στη δημοσιότητα. Οι τόνοι αυτόματα πέφτουν μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι επαφές τους δεν μπορούν να συνεχιστούν. Ιδιαίτερα σ’ ότι αφορά στο πλαίσιο, τις λεπτομέρειες νομικής φύσης του εγχειρήματος, που ούτως ή άλλως είναι απαραίτητο να αποσαφηνιστούν πριν οριστικοποιηθεί η επικείμενη συμφωνία.

 

Βασική αιτία της απόφασης των δύο πλευρών αποτελεί η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου με στόχο την επανεκλογή του στο Δήμο Βόλου. Έχοντας σημαίνοντα ρόλο στον Ν.Π.Σ. αλλά όντας παράλληλα σε προεκλογική περίοδο εστιάζοντας στην εξασφάλιση νέας θητείας στην ηγεσία της πόλης της Μαγνησίας, θέλει να εστιάσει σ’ αυτό αφενός, αλλά και να μην επηρεαστεί παραπλεύρως επικοινωνιακά μέσω της όλης υπόθεσης Ν.Π.Σ.-Ηρακλή η προσπάθειά του να διατηρήσει τον Δημαρχιακό θώκο.

X